background img
banner
banner

Ο Γιώργος Αλεξόπουλος νικητής 2-1 σετ τον Γιάννη Φαρμακόπουλο

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΗΝ ΑΒΥΘΟ 

Σε αγώνα υψηλού επιπέδου χαρακτηρίστηκε ο τελικός του τουρνουά τένις στην Αβυθο. Ύστερα από έναν ατελείωτο μαραθώνιο αγώνων που είχαν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο στα γήπεδα της Τέμενης και της Αβύθου, ο τελικός πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου ανάμεσα στους δυο φιναλίστ Γιώργο Αλεξόπουλο και Γιάννη Φαρμακόπουλο.

Νικητής ο Αλεξόπουλος ο οποίος αν και βρέθηκε να χάνει 0-1 σετ (0-6), κατάφερε να γυρίσει υπέρ του την κατάσταση κερδίζοντας τα επόμενα δυο σετ με 6-3.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που χειροκρότησε τις προσπάθειες και τα highlights των δυο αντιπάλων, που διατήρησαν το ενδιαφέρον και την αγωνία μέχρι το φινάλε.

Οι διαιτητές Παλούμπης και Παπαδόπουλος με τον Π. Μουρκοβίτη

Άψογη η διαιτησία 

Κανένα παράπονο και αντίδραση από τους δυο τενίστες στις αποφάσεις των διαιτητών Γιώργου Παπαδόπουλου και Αναστάση Παλούμπη.

Αγώνας επίδειξης στο φινάλε από τους Διαμαντόπουλο – Τσαπαρλή

Αγώνας επίδειξης στο φινάλε 

Η γιορτή του τελικού και της απονομής των κυπέλλων στους νικητές, περιλάμβανε και αγώνα επίδειξης ανάμεσα στον επαγγελματία παίκτη και προπονητή Λεωνίδα Διαμαντόπουλο, καθώς και τον Ηλία Τσαπαρλή που σπουδάζει Φαρμακευτική.

Οι δυο αθλητές πρόσφεραν στους φίλους του αγωνίσματος εικόνες που μας έρχονται από τα κανάλια ανάμεσα σε φτασμένους τενίστες.

Χειροκροτήθηκαν θερμά και το ανταπέδωσαν πραγματοποιώντας απίστευτα χτυπήματα με τη ρακέτα και απρόσμενες αποκρούσεις που άφησαν έκπληκτο το κοινό.

Στην κεντρική φωτό: Οι φιναλίστ Αλεξόπουλος – Φαρμακόπουλος με τον Γ. Παλαιολογόπουλο

Βραβείο και για τον 3ο του τουρνουά Αγγελο Αργυρόπουλο


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr