background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Αβυθος – Φοίνικας / Ζήρια 0-3 | ΦΩΤΟ

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και με περισσότερες τελικές στην αντίπαλη περιοχή, ο Φοίνικας / Ζήρια έφυγε από το γήπεδο της Αβύθου με το καθαρό σκορ 3-0. Από το α΄ ημίχρονο η ομάδα του Νίκου Ψυχογιάννη είχε δημιουργήσει μια διαφορά δυο τερμάτων, με τον Τέρπο στο 35΄ από την ασίστ του Δημ. Καραΐνδρου να γράφει το 0-1 και τον Ραυτόπουλο στο 45΄ το 0-2, που πήρε το ριμπάουντ από την κεφαλιά του Τέρπου στο δοκάρι.

Στο 51΄ ο Δημήτρης Καραΐνδρος είχε δοκάρι και στο 76΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο αρχηγός των γηπεδούχων Παπαδιονυσίου.

Οι προσπάθειες της Αβύθου δεν απέδωσαν αποτέλεσμα και ο Δημήτρης Καραΐνδρος ήρθε να κλειδώσει για τα καλά τη νίκη διαμορφώνοντας το 0-3 από την ασίστ του Φίλια, παρά την προσπάθεια του Τσάκουλη να αποσοβήσει την κατάληξη της μπάλας στα δίχτυα.

Αβυθος: Χατζηάι, Τσάκουλης (85΄ Πήττας), Γ. Χριστόπουλος (46΄ Μποδιώτης), Χρυσανθόπουλος, Παπαδιονυσίου, Ψηλός, Καρβελάς (60΄ Χυτήρης), Κουμπέτσος, Κανελλής (46΄ Σκανδάμης), Ευθυμίου (85΄ Γαβαλάς), Σταματόπουλος.

Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Αναστόπουλος, Φραντζής (80΄ Φίλιας), Ραυτόπουλος, Λούλια, Γλωσσίδης, Καυγάς (62΄ Νικολακόπουλος), Ψυχογιάννης (46΄ Χρυσανθόπουλος), Δ. Καραΐνδρος, Γ. Καραΐνδρος, Τέρπος (74΄ Κουκίδης).

 

 


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr