background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ήττες για Αιγείρα / Ακράτα, Καλάβρυτα και Θύελλα στα play out

Δεν πήγε καλά η 3η αγωνιστική για τις ομάδες της περιοχής μας, που ηττήθηκαν στις εκτός έδρας αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Η Αιγείρα / Ακράτα είχε φάσεις να αλλάξει το γρήγορο 0-1 σε βάρος της από τον Αχαιό στο Σαραβάλι. Η ΑΕ Καλαβρύτων σταμάτησε να διεκδικεί κάτι θετικό μετά το σε βάρος της 2-0 στα Ροΐτικα για να χάσει στο φινάλε με 4-0. Στο Σαραβάλι ο Αχαιός 7-0 υποχρέωσε σε βαριά ήττα την Θύελλα.

Ο Πήγασος παρά την ισοπαλία του 2-2 με την Αναγέννηση προηγείται στον πίνακα των μπαράζ παραμονής μαζί με την Αχαϊκή.
Ακολουθεί ο Εθνικός Π. και στην 4η θέση η Αιγείρα / Ακράτα.

Αστέρας Τσουκαλεΐκων – Αιγείρα / Ακράτα 1-0

Ένα γρήγορο γκολ στο 5΄ από τον Καλούδη, έδωσε την πολύτιμη νίκη στον Αστέρα. Η Αιγείρα / Ακράτα έβγαλε αντίδραση μόνο στο α΄ ημίχρονο, όταν είχε δυο δοκάρια με τον Ροδόπουλο και μεγάλη ευκαιρία με τον Αλέφαντο. Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, κάτι που βόλευε τους γηπεδούχους για να διατηρήσουν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε.
Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Λέσι (82΄ Αγγ. Μητρόπουλος), Οικονόμου, Μαγγίνας, Καραχάλιος, Μαχαίρας, Κουτρόπουλος, Τσεκούρας, Δ. Μητρόπουλος, Αλέφαντος (46΄ Τζιαβάρας), Ροδόπουλος.

Ροΐτικα – ΑΕ Καλαβρύτων 4-0

Η ΑΕ Καλαβρύτων δέχτηκε γκολ στα Ροΐτικα στο πρώτο λεπτό από τον Σκιαδαρέση, έμεινε στο παιχνίδι για το α΄ ημίχρονο έχοντας στη συνέχεια δυο ευκαιρίες για γκολ με τον Ρετζίνο, όμως το 2-0 στο 44΄ από τον Αλεξόπουλο έριξε το «καναβάτσο» την ΑΕΚ, η οποία μοιραία δέχτηκε άλλα δυο γκολ στην επανάληψη από τον Σκιαδαρέση κι έκανε ακόμα πιο δύσκολη την υπόθεση παραμονή.
ΑΕ Καλαβρύτων: Ναβροζίδης, Μπαχάς (74΄ Ταφάνι), Παπαδόπουλος (61΄ Αντριάνο), Σκιαδάς, Ιωάννου, Αλεξόπουλος, Θεοτοκάτος (85΄ Κ. Δαφαλιάς), Στ. Τσαβαλάς, Σαλάι (λ.τ. 85΄ Παπασωτηρίου), Ρετζίνο, Γ. Τσαβαλάς

Αχαιός – Θύελλα Αιγίου 7-0

Με πολλές απουσίες και με νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της η Θύελλα, γνώρισε βαριά ήττα στο Σαραβάλι από τον Αχαιό.
Το ευρύ 7-0 δεν αφήνει περιθώρια για κριτική του αγώνα, ο οποίος είχε κριθεί από το α΄ ημίχρονο όταν ο Αχαιός προηγήθηκε 5-0.
Μεγάλος άτυχος ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας Μυλωνάς, αφού στο 38΄ έσπασε την κλείδα του και αποχώρησε για το Νοσοκομείο.
Θύελλα: Μεντζελόπουλος, Ράμμος, Ριτσινιάς, Γκοτσόπουλος, Ιατρόπουλος, Κουνάβης, Αποστολόπουλος, Τσέλας, Πιτούλης (70’ Φλώρος), Αγγ. Σωτηρόπουλος, Μυλωνάς (λ.τ. 39΄ Ζουμής)

3η αγωνιστική play out

Αστέρας Τσ.-Αιγ./Ακράτα 1-0 | 5΄ Καλούδης
Ροΐτικα-Καλάβρυτα 4-0 | 1΄ 67΄ 70΄ Σκιαδαρέσης, 44΄ Αλεξόπουλος
Αχαιός-Θύελλα Αιγίου 7-0 | 3΄ Ρίλντι, 26΄ πεν. Μπακάλης, 30΄ Καπερώνης, 38΄ αυτ. Ιατρόπουλος, 42΄ 70΄ Παπανικολόπουλος, 63΄ Γραμματικόπουλος
Αναγέννηση Π.-Πήγασος 2-2 | 15΄ Διαμαντόπουλος, 32΄ Γεραρδής – 62΄ 78΄ Αναγνώστου. Χαμένο πεν. Αποσκίτης
Αχαϊκή-Αετός Ρίου 3-0 | 6΄ Μπίκος, 33΄ 90΄ Μπραντάν
Δόξα Νιφ.-Εθνικός 2-0 | 10΄ Δημητρέλος, 60΄ Κάτσενος
Ατρόμητος Λ.-Αχαϊκός 2-0 | 44΄ Καραχανίδης, 47΄ Κατσιγιάννης
Δόξα Παρ.-Δαβουρλής 2-1 | 8΄ Σπυρόπουλος, 46΄ Φωτάκιας – 40΄ Κλαφουτζής


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr