background img
banner
banner

Η «Κράθις» διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις

ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Ο Φιλοπροοδευτικός, Πολιτιστικός και Ναυτικός Σύλλογος Παραλίας Πλατάνου “ Η Κράθις” διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων που προάγουν τον πολιτισμό. Από την Τετάρτη 26 Ιουλίου και κάθε Τετάρτη ως τις 23 Αυγούστου και το Σάββατο 26 Αυγούστου, πραγματοποιεί προβολές κινηματογραφικών ταινιών για παιδιά, στις 8.30μ.μ. στο Προαύλιο του Λαογραφικού Μουσείου, με ελεύθερη είσοδο.

Το Σάββατο 29 Ιουλίου θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της Ρ. Σμυρνιώτη, στις 8.30μ.μ. επίσης στο Προαύλιο Λαογραφικού Μουσείου με είσοδο ελεύθερη. Την Παρασκευή 4 Αυγούστου θα φιλοξενήσει παράσταση με το θέατρο κούκλας ΚΟΚΟΥ ΜΟΥΚΛΟ, στις 9.00μ.μ. στον ίδιο χώρο. Θα προηγηθεί θεατρικό εργαστήρι για παιδιά ώρα 8.00μ.μ. στον ίδιο χώρο. Οικονομική ενίσχυση Συλλόγου 5 €/ άτομο.

Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου διοργανώνει μουσική βραδιά με πενταμελή ορχήστρα, στις 10.00μ.μ. στο Προαύλιο Λαογραφικού Μουσείου. Οικονομική ενίσχυση Συλλόγου 3 €/ άτομο (ελάχιστη κατανάλωση 5 € / άτομο).

Τέλος, την Παρασκευή 18 Αυγούστου, πραγματοποιεί επετειακό αφιέρωμα για τα 20 χρόνια από την ίδρυση του Λαογραφικού Μουσείου.
Ώρα 8.30μ.μ. Προαύλιο Λαογραφικού Μουσείου, είσοδος ελεύθερη.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr