background img
banner
banner

Μητροπολίτης Αμβρόσιος «πυροβολεί» Ιερά Σύνοδο

ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ ΘΑ… ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος βρίσκεται στο… στόχαστρο του Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου, αυτή τη φορά για την αποσιώπηση του θέματος των νέων ταυτοτήτων. Με ανοιχτή επιστολή του, καταγγέλλει την Δ.Ι.Σ. διότι, όπως αναφέρει, «με διπλωματικό τρόπο ενισχύει την κυβέρνηση Μητσοτάκη στην προσπάθειά της να μας εμβολιάσει με το σφράγισμα του αντίχριστου στις νέες ταυτότητες!».

Όπως τονίζει, ΄΄η Ιερά Σύνοδος συνεδρίασε επί διήμερον (στις 24 και 25 Αυγούστου), ακολούθως δέ εξέδωκεν ένα μακροσκελέστατον Ανακοινωθέν, όπου αναφέρεται σε πολλά ζητήματα της Εκκλησιαστικής Διοικήσεως, πλήν όμως στο καυτό σύγχρονο πρόβλημα των νέων ταυτοτήτων «ποιεί τήν νήσσαν», όπως λέγει η λαϊκή μούσα! Ενώ το ζήτημα είναι καυτό και καθ’ όν χρόνον στις ημέρες μας τά πλήθη των πιστών ανθρώπων τρέχουν στα Αστυνομικά Τμήματα διά να εκδώσουν το ισχύον Δελτίον Ταυτότητος, ώστε να αποφύγουν το «τσιπάρισμα» των νέων ταυτοτήτων η Ιερά Σύνοδος «συνιστά τόσο στον Ιερό Κλήρο, όσο και στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα την αποφυγή δημόσιων τοποθετήσεων ή και παρακινήσεων σε διχαστικές ενέργειες ή διαμαρτυρίες πριν από την επίσημη ανακοίνωση της υπεύθυνης θέσης εκ μέρους της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου», την οποίαν υπόσχεται, ότι θα εκδώσει τον προσεχή… μήνα!΄΄.

Και συνεχίζει ο Μητροπολίτης κ. Αμβρόσιος: ΄΄Η Εκκλησιαστική Ηγεσία προτείνει να αποφεύγο-νται οι διαμαρτυρίες κατά των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς, μας συμβουλεύει να υποκύψουμε στα τεχνάσματα των Σκοτεινών Δυνάμεων, δηλαδή στο Κράτος του Διαβόλου!΄΄.

Αφού αναφέρεται στους εκατοντάδες χριστιανούς που σπεύδουν στα αστυνομικά τμήματα για να εκδώσουν ταυτότητες σαν τις σημερινές με ορίζοντα δεκαετίας, τονίζει πως οι «ελληνικές ηλεκτρονικές ταυτότητες θα είναι σατανικότερες από τις ευρωπαϊκές, έχοντας μία βιομετρική ηλεκτρονική φωτογραφία και δύο ηλεκτρονικά δακτυλικά αποτυπώματα τα οποία θα αποθηκεύονται στο ανέπαφο τσιπάκι RFID, περιλαμβάνοντας πληροφορίες που επιβάλει η κυβέρνηση και αντίκεινται στους όρους της Ε.Ε.

΄΄Δεν επιθυμεί να έρθει σε σύγκρουση με την κυβέρνηση κι ο Διάβολος χορεύει΄΄…

΄΄Η Ιερά Σύνοδος θα ασχοληθεί με το ζήτημα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων τον επόμενο μήνα, ενώ είναι γνωστόν, ότι από τις 11 Σεπτεμβρίου θα εφαρμοσθεί ο Νόμος για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες! Οπότε ό,τι και να μας πουν τότε θα είναι άχρηστο, αφού ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, όπως γίνεται σήμερα! Είναι βεβαιωμένο πλέον, ότι η Εκκλησιαστική Διοίκησις ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΛΘΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Γι’αυτό καί ακολουθεί με πιστότητα τις ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ!΄΄, επισημαίνει ακόμη ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και καταλήγει συμπεραίνοντας πως ΄΄η Πολιτεί αυποτάσσεται τυφλά στους Νόμους και τις Διατάξεις των σκοτεινών Δυνάμεων της Παγκοσμιο-ποιήσεως, οι οποίες απεργάζονται την κυριαρχία του Διαβόλου πάνω στον Πλανήτη μας! Η Μητέρα Εκκλησία, δυστυχώς, τηρεί σιγήν ιχθύος στα πολύ καυτά ζητήματα της καθημερινής μας ζωής!

Και προειδοποιεί: ΄΄Όσοι θα αρνηθούν να λάβουν τη νέα, ψηφιακή, ταυτότητα θα διώκoνται! Δεν θα μπορούν να αγοράσουν τρόφιμα, να κάνουν τραπεζικές συναλλαγές, να κινηθούν, να ταξιδεύσουν, να ζήσουν! Ο Διάβολος, λοιπόν, στις ημέρες μας χορεύει!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr