background img
banner
banner

Η Ερμιονίδα πρώτη αντίπαλος του Παναιγιάλειου

ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ Ο ΒΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

Την κωμόπολη της Αργολίδας Ερμιόνη θα επισκεφτεί ο Παναιγιάλειος, για τις πρώτες επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής απέναντι στην Ερμιονίδα.
Νεοφώτιστος στην κατηγορία ο Αιγιώτικος Σύλλογος και πέρυσι στην Γ΄ Εθνική η Ερμιονίδα θα κάνει με τη σειρά της το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Ερμιόνης.
Η μελανόλευκη αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής 8:30 από το Δημοτικό Στάδιο με αρχηγό της αποστολής τον Γιάννη Γεωργιάδη. Στάση για φαγητό στο Κρανίδι και στη συνέχεια στον τελικό προορισμό, το γήπεδο Ερμιόνης.

Απέκτησε τον Γιώργο Βήτο από τον Πιερικό

Κατέθεσε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου ο Παναιγιάλειος το δελτίο του νεοαποκτηθέντα Γιώργου Βήτου κι αν ετοιμαστούν οι απαραίτητες διαδικασίες, θα μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή Νίκο Μανούρα. Ο υψηλόσωμος (1.88) 26χρονος μέσος ανήκε πέρυσι στην ομάδα του Πιερικού Κατερίνης, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναργειακό, Ζάκυνθο, Νεάπολη, Ναυπακτιακό, Φωκικό.

Κανονικά στις προπονήσεις ο Παναγιώτης Σκούτας

Ακολουθεί κανονικά πλέον το πρόγραμμα προπονήσεων ο Παναγιώτης Σκούτας και υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Έπαιξε στο φιλικό της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο και είναι έτοιμος όποτε κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Τιμωρημένος από πέρυσι ο Τάκης Παπαδόπουλος

Δεν υπολογίζεται στην αποστολή της ομάδας ο Τάκης Παπαδόπουλος, αφού είναι τιμωρημένος από την περυσινή σεζόν.

Μεσημέρι όλα τα παιχνίδια (4) με τις ομάδες των νησιών

Από το νησί της Ρόδου μπαίνει στα γήπεδα η 2η αγωνιστική, με τη συνάντηση ΑΕΡ Αφάντου – Παναργειακός να ξεκινά το μεσημέρι 12:30.

Χαρακτηριστικό των δυο αντιπάλων είναι ότι έχουν παίξει σε επίσημα παιχνίδια. Η γηπεδούχος Ροδίτικη ομάδα είχε γνωρίσει την ήττα από την Ελλάς Σύρου στο μοναδικό παιχνίδι που είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη Παρασκευή για την πρεμιέρα στον 3ο όμιλο, αλλά και σε ολόκληρη τη Γ΄ Εθνική. Η ΕΠΟ παρά την απόφασή της να αναβάλλει όλη την 1η αγωνιστική, άφησε να γίνει το παιχνίδι αφού οι Ρόδιοι είχαν ήδη ταξιδέψει στο νησί της Σύρου. Ο Παναργειακός έχει στα πόδια των ποδοσφαιριστών του επίσημα παιχνίδια από το κύπελλο Ελλάδας μέχρι την περασμένη Τετάρτη όταν αποκλείστηκε στα πέναλτι από τον ΠΑΟ Βάρδας, μετά το μεταξύ τους ισόπαλο 1-1.

Μετά το παιχνίδι στη Ρόδο ακολουθούν δυο παιχνίδια το μεσημέρι στις 1:00. Ο Αστέρας Βάρης παίζει με την Ελλάς Σύρου και το Μεσολόγγι με τον ΑΟ Πυλίου Κω.
Τέλος στις 2:00 το μεσημέρι η Μαρκό υποδέχεται την Μύκονο.

Για το 2Χ2 ελπίζει η Ελλάς Σύρου

Στο μοναδικό παιχνίδι που έγινε στην πρεμιέρα από τα 36 συνολικά της Γ΄ Εθνικής, η Ελλάς Σύρου επικράτησε 1-0 σε βάρος της ΑΕΡ Αφάντου. Εχει λοιπόν το δικαίωμα να ελπίζει να κάνει το 2Χ2, αγωνιζόμενη στη Βάρη Αττικής με τον τοπικό Κυανού Αστέρα.

Αρχίζουν να εμφανίζουν τις δυνάμεις τους τα σωματεία

Μπαίνει στην αφετηρία το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και είναι καιρός για τις ομάδες να παρουσιάζουν στους αγωνιστικούς τις δυνατότητες που έχουν και μέχρι που μπορούν να θέσουν τον πήχη στην φετινή σεζόν.

Κοντά σε αυτούς και ο Παναιγιάλειος, αφού υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια. Οι βαθμοί τώρα μετράνε, η αρχή είναι δύσκολη με δυο παιχνίδια εκτός έδρας, με την προετοιμασία να μην έχει λογικά ολοκληρωθεί. Εκτός από την ικανότητα, ο παράγοντας τύχη θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό το δύσκολο ξεκίνημα, στις τελικές προσπάθειες των μελανόλευκων στις αντίπαλες εστίες.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Κυριακή 17/09 -16:00
Ερμιονίδα – Παναιγιάλειος: Ζαχαρόπουλος (Αν. Αττικής)
Εράνη Φιλιατρών – Ρόδος: Κεφίλης (Κορίνθου)
Κόρινθος – ΠΑΟ Βάρδας: Αλατσάκης (Πειραιά)
Πανελευσινιακός – Θύελλα Ραφ.: Δρούζας (Αργολίδας)
Ιάλυσος – Βύζας Μεγάρων: Ψαρίδης (Αθήνας)
12:30 ΑΕΡ Αφάντου – Παναργειακός: Κολορίζος (Φθιώτιδας)
13:00 Αστέρας Βάρης – Ελλάς Σύρου: Μαράνης (Αθήνας)
13:00 Μεσολόγγι – ΑΟ Πυλίου Κω: Αντωνιάδης (Κεφ/Ιθάκης)
14:00 Μαρκό – Μύκονος: Τουλούμης (Εύβοιας)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr