background img
banner
banner

Οι δύο «γάμοι» γεμίζουν ικανοποίηση τη Μαρία Τσουκαλά

ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…

Με μεγάλο ενθουσιασμό βιώνει τις αλλαγές η πρώην πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αιγιάλεια Προορισμός», Μαρία Τσουκαλά. Αυτό το καλοκαίρι ήταν καθοριστικό γι’ αυτήν διότι κατάφερε να «παντρέψει» με επιτυχία πολιτική διαδρομή και οικογενειακή ευτυχία.

Από τη μία η αλλαγή «στρατοπέδου» στα δημοτικά πράγματα, από την άλλη ο γάμος της κόρης της, την γεμίζουν ικανοποίηση, και δημιουργούν τις προϋποθέσεις να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ταξίδι σε… ήσυχη θάλασσα ο γάμος της κόρης της, Κατερίνας

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε ο γάμος της κόρης της, Κατερίνας Σωτηροπούλου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Δημήτρη Ανανά από τον Πειραιά, στο κτήμα «Λιόπετρο», παρουσία πλήθους κόσμου και κυρίως νέων ανθρώπων, φίλων του ζευγαριού. Η Κατερίνα, που ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της στην Ιατρική, με ειδικότητα ωστόσο στην Παιδιατρική, ήταν ιδιαίτερα λαμπερή. Περιχαρείς και οι γονείς και τα αδέλφια της βέβαια, με την Μαρία Τσουκαλά να αναφέρει στο Protionline.gr για την ημέρα αυτή: ΄΄Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, είναι μία από τις καλύτερες στιγμές μιας μάνας. Η μία είναι που φέρνει στον κόσμο το παιδί της κι η άλλη που το βλέπει να παντρεύεται και να ευτυχεί. Εύχομαι να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου γερά, να βρίσκουν τον σύντροφο της ζωής τους και να είναι ήσυχη η θάλασσα που θα ταξιδέψουν. Φαντάζει δύσκολο αλλά ακόμη κι αν αντιμετωπίσουν δυσκολίες, εύχομαι να είναι δυνατοί και ενωμένοι να τις αντιμετωπίσουν΄΄.

Εμπιστοσύνη στη νέα γενιά

Η κ. Τσουκαλά πάντα δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στους νέους ανθρώπους και αυτό το αποδείκνυε και μέσα από τις συνεργασίες της στη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Ήταν πάντα δεκτική σε νέες ιδέες και πίστευε στην αξία των νέων, δίνοντάς τους «έδαφος» ώστε να λαμβάνουν πρωτοβουλίες. Αυτό συνετέλεσε στο να έχει μία ομάδα τόσο δυνατή που κατάφερνε να καινοτομεί και να δημιουργεί όμορφες εκδηλώσεις υπό τον συντονισμό της.

Αυτή τη φρεσκάδα και όρεξη για δουλειά διακρίνει και σε πολλούς νέους που συμμετέχουν στη δημοτική παράταξη «Αιγιάλεια Προορισμός». Ναι μεν κάνει ειδική μνεία στους παλιότερους και έμπειρους αυτοδιοικητικούς που τη στελεχώνουν και βέβαια στον επικεφαλής, υποψήφιο δήμαρχο Αιγιαλείας Κώστα Σπηλιόπουλο, ωστόσο δηλώνει εντυπωσιασμένη από τους νέους σε ηλικία υποψηφίους, παρατηρώντας πως ήδη έχουν συμβάλει στο να διαμορφωθεί το πρόγραμμα του συνδυασμού.

΄΄Οι νέοι μάς έχουν αιφνιδιάσει ευχάριστα΄΄

Ειδικότερα, τονίζει: ΄΄Έχουμε ένα αξιόλογο ψηφοδέλτιο, οι υποψήφιοί μας είναι ένας κι ένας και οι παλαιότεροι και οι νεότεροι. Μάλιστα, οι νέοι έχουν φέρει πάρα πολλές ιδέες, έχουν ξεπεράσει με αυτά που λένε εμάς τους παλιότερους. Μπορώ να πω πως μας έχουν αιφνιδιάσει ευχάριστα με αυτά που σκέφτονται και με το πάθος που αντιμετωπίζουν την εκλογική διαδικασία. Η όλη στάση τους μας γεμίζει αισιοδοξία΄΄.

Τέλος, αναφορικά με την πορεία της παράταξης προς την 8η Οκτωβρίου, η κ. Τσουκαλά σημείωσε: ΄΄Προχωράμε δυναμικά, η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ ζεστή. Από σήμερα Δευτέρα ξεκινάμε να μεταφέρουμε στον κόσμο αυτά που θέλουμε να κάνουμε, ούτως ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες το πρόγραμμα και τους άξονες της παράταξης «Αιγιάλεια Προορισμός». Και προσωπικά όμως, ξεκινώ επαφές με τον κόσμο ούτως ώστε να καταστήσω γνωστές τις θέσεις του συνδυασμού μας αλλά και τις σκέψεις μου για το μέλλον του δήμου Αιγιαλείας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr