background img
banner
banner

Κανονικά η πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή

ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΒΥΘΟ ΣΤΙΣ 16:00 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Τα σενάρια που ήθελαν το Μεσολόγγι να εγκαταλείπει τον 3ο όμιλο για να καλύψει την θέση του Εορδαϊκού, που θα κάλυπτε την θέση της Βέροιας στον 1ο όμιλο, έδωσαν και πήραν μέχρι να τα σταματήσει η Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ.

Άπαξ και πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος απαγορεύεται ρητώς και κατηγορηματικώς να μεταφερθεί σωματείο από όμιλο σε όμιλο. Για το Μεσολόγγι υπήρχε το συμφέρον να αποφύγει τα έξι ταξίδια σε νησιά, όμως η ΕΠΟ αποφάσισε να μείνει «κουτσός» ο πρώτος όμιλος ύστερα από την αποχώρηση της Βέροιας.

Δεν παίρνει αναβολή το πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική

Στον αγώνα Σούπερ Καπ που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας και μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ Αγγελος Δανιήλ, πληροφορούσε τους διοικούντες τον Παναιγιάλειο ότι πιθανότατα το πρωτάθλημα θα πάει μια βδομάδα πίσω.

Tο απόγευμα της Δευτέρας 4/9 όμως με email που έφτασε στα γραφεία του Παναιγιάλειου, η ΕΠΟ ενημέρωνε ότι την ερχόμενη Κυριακή έχει προγραμματιστεί κανονικά η πρεμιέρα και το παιχνίδι του Παναιγιάλειου με το Μεσολόγγι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο Αβύθου.

Να τακτοποιήσουν  τις λεπτομέρειες τρέχουν στον Παναιγιάλειο

Φυσικά το γήπεδο της Αβύθου δεν πληρούσε από την αρχή τις προϋποθέσεις για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και το ΔΣ του Παναιγιάλειου σε συνεργασία με την Δημοτική αρχή, είχε ξεκινήσει και συνεχίζει μια σειρά έργων βελτίωσης, προκειμένου η Αβυθος που θα είναι και η έδρα του Αιγιώτικου Συλλόγου, να είναι σε θέση να φιλοξενεί τα επίσημα παιχνίδια μέχρι να παραδοθεί το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.

Σε εγρήγορση και το ποδοσφαιρικό τμήμα

Η είδηση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος σήμανε συναγερμό και στις τάξεις της τεχνικής ηγεσίας. Ο Νίκος Μανούρας βλέπει την …κλεψύδρα της προετοιμασίας να αδειάζει, να τελειώνουν τα φιλικά και να μπαίνει η ομάδα στη σκληρή διαδικασία της συγκέντρωσης βαθμών.

Οι πρωινές προπονήσεις πλέον ανήκουν στο παρελθόν και η προετοιμασία συνεχίζεται σε καθαρά ρυθμούς πρωταθλήματος, ύστερα από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, στο οποίο ο Νίκος Μανούρας δεν έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών.

Για το παιχνίδι με το Πάτραι ο προπονητής του Παναιγιάλειου είπε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, είναι ένας τίτλος που επιστρέφει στο Αίγιο μετά το 2007! Τα καταφέραμε, αν και φτάσαμε στο 11ο πέναλτι.
Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, δεν πιάσαμε την απόδοση που θα θέλαμε.
Συναντήσαμε μία ομάδα που ήξερε το γήπεδο, ήταν πιο φρέσκια, πήγε το παιχνίδι στη δύναμη και την ένταση. Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας ακόμα, είναι ‘φορτωμένα’ τα παιδιά και αυτή η κόπωση μας βγήκε στο παιχνίδι, μαζί με κάποιον εκνευρισμό που προκλήθηκε από τα απίστευτα διαιτητικά λάθη. Σε μία αναμέτρηση που θα έπρεπε να είναι γιορτή, η συγκεκριμένη διαιτητική τετράδα έχασε τελείως το παιχνίδι.
Στεκόμαστε στο αποτέλεσμα γιατί μετράει ο τίτλος. Με ψυχραιμία μέχρι το τελευταίο πέναλτι δικαιωθήκαμε και πήραμε τον τελικό.
Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, αφιερώνω το Κύπελλο στον πρόεδρο κ. Ανδριόπουλο, τον αντιπρόεδρο κ. Ανδρικόπουλο, στους ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη της διοίκησης.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr