background img
banner
banner

Προβληματισμός για το μέτριο φετινό ξεκίνημα

ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΜΟ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Συν τοις άλλοις είχαμε και την εχθρική διαιτησία του Αθηναίου Γκαϊτατζή που ανακάλυψε δυο πέναλτι δώρο για την ομάδα της Μυκόνου, το πρώτο κατόπιν …συνομωσίας με τον συντοπίτη του πρώτο βοηθό Μπακόπουλο.

Ο τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου Χάμος (φωτο) διαπιστώθηκε με θλάση στο νεφρό, δεν ήθελε να παραμείνει στο Νοσοκομείο της Μυκόνου, αλλά προτίμησε τη νοσηλεία στην Αθήνα.
Το παράξενο εδώ είναι πως με τέτοια ζημιά παρέμεινε να υπερασπιστεί την εστία του στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Σγκούρη και τι πιθανότητες είχε να το αποκρούσει;

Δεν πείθουν ακόμα οι μεταγραφικές προσθήκες

Σίγουρα η ομάδα του Παναιγιάλειου διαθέτει αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της και χαρακτηριστικό είναι ότι στην βασική 11άδα που ξεκίνησε το παιχνίδι στη Μύκονο, μόνο ένας ήταν από την περυσινή ομάδα (Κοτσόκολος) και δυο Αιγιώτες που ήρθαν το καλοκαίρι στο μελανόλευκο ρόστερ (Σανδραβέλης, Μαυρόπουλος).
Ουσιαστικά ο Παναιγιάλειος ξεκίνησε το παιχνίδι με 10 παίκτες που προστέθηκαν στην μεταγραφική περίοδο.

Με κάποιες λίγες εξαιρέσεις και περισσότερο σε κάποιες εξάρσεις, το νέο «αίμα» στην ομάδα δεν επιτρέπει μέχρι τώρα θετικά πειστήρια. Χρειάζονται πίστωση χρόνου;
Ναι. Αλλά ο Παναιγιάλειος παραμένει χωρίς βαθμό και χωρίς ακόμα να έχει πανηγυρίσει ένα γκολ στις δυο αγωνιστικές που παρήλθαν.
Μαζί με το Μεσολόγγι έχει βρεθεί χωρίς βαθμό στην ουρά της βαθμολογίας και θα πρέπει να ξεκινήσει να ανατρέπει την κατάσταση, προτού ηχήσει το καμπανάκι του κινδύνου.

Έρχονται δύσκολα παιχνίδια

Κρίνοντας από την μέχρι τώρα πορεία των σωματείων του 3ου ομίλου, οι επόμενες αγωνιστικές χαρακτηρίζονται αρκετά δύσκολες για τον Παναιγιάλειου που έχει: Να υποδεχτεί τον πρωτοπόρο ΑΟ Πυλίου της Κω, να πάει στη Ρόδο να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, να παίξει στην Άβυθο με τον ΠΑΟ Βάρδας και στη συνέχεια εκτός έδρας με τον Πανελευσινιακό…
Παιχνίδια που μόνο με αγωνιστική βελτίωση μπορεί να ελπίζει ότι θα καταφέρει κάποια θετικά αποτελέσματα.

Ήρθε από το τοπικό και πρωταγωνιστεί η Κόρινθος

Δυο νίκες μετρά η Κόρινθος του Αλέξη Κούγια στα ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε και τα οποία μόνο εύκολα δεν ήσαν.
Αυτό σημαίνει ότι ο πήχης στην Κόρινθο έχει σηκωθεί ψηλά, αν και η ομάδα προέρχεται όπως ο Παναιγιάλειος από τα τοπικά πρωταθλήματα.
Μαζί με την Κόρινθο και το Πυλί από την Κω, που επίσης έχει το απόλυτο βαθμών και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με συνοδεία τον Τρέσα επέστρεψε ακτοπλοϊκώς ο τραυματίας Χάμος

Δεν ήθελε να παραμείνει να νοσηλευτεί στη Μύκονο μετά τον τραυματισμό του ο τερματοφύλακας Κώστας Χάμος.

Προς τιμή του τον συνόδευε στον …πόνο του ο επίσης μελανόλευκος ποδοσφαιριστής Μιγκέρτ Τρέσα. Η διοίκηση της ΑΕ Μυκόνου φρόντισε για την ομαλή επιστροφή τους στον Πειραιά ακτοπλοϊκώς, γεγονός για το οποίο η διοίκηση του Παναιγιάλειου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Παναιγιάλειου Γ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει θερμά τη διοίκηση της Α.Ε. Μυκόνου και τους ανθρώπους του συλλόγου για τη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας.
Κυρίως, όμως, η Αιγιώτικη ομάδα θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την προσφορά φροντίδας από το νησιώτικο σύλλογο προς τον νοσηλευόμενο, στο Κέντρο Υγείας του νησιού, ποδοσφαιριστή μας Κώστα Χάμο και του συνοδού του -επίσης ποδοσφαιριστή μας- Μιγκέρτ Τρέσα, όπως επίσης και για τη βοήθεια που παρείχαν για την ασφαλή μεταφορά τους ακτοπλοϊκώς στον Πειραιά προκειμένου να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αθήνας ο τραυματισμένος ποδοσφαιριστής μας.
Η Α.Ε. Μυκόνου απέδειξε εμπράκτως τον πολιτισμό που πρέπει να διέπει τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους και το λιγότερο που μπορεί να κάνει ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. είναι να της ευχηθεί ότι καλύτερο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr