background img
banner
banner

Το Ε.Κ.Α. στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ στη Θεσσαλονίκη

ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ «ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ»

Στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ στη Θεσσαλονίκη παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση, μεθαύριο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, θα συμμετάσχει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου.
Σε ανακοίνωσή του επικρίνει τις αποφάσεις του υπουργείου Εργασίας, κάνοντας λόγο για μεσαιωνικά ωράρια εργασίας.

Πιο αναλυτικά, τονίζει: ΄΄Η ανανέωση της κυβερνητικής θητείας ξεκίνησε με δριμεία επίθεση σε όσα εργασιακά δικαιώματα άφησε όρθια η κρίση.

Οι αλχημείες του Αδώνιδος με εξαντλητικά 13ωρα και 16ωρα, καθώς και η νέα έμπνευσή του για συμβάσεις μηδενικών ωρών, συνθέτουν ένα αντεργατικό νομοσχέδιο έκτρωμα που έχει σαν στόχο τη μετατροπή της αγοράς εργασίας σε σύγχρονο σκλαβοπάζαρο.

Στις 9 του Σεπτέμβρη, κάτω από το άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, αναζωπυρώνουμε τον αγώνα μας, όλα τα Συνδικάτα της Χώρας για να ανακόψουμε τις αντεργατικές ορέξεις τους. Θα είμαστε στην πρώτη γραμμή για να διασφαλίσουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα, τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, τη δικαιοσύνη, την ισότητα, την ποιότητα ζωής΄΄.
Και καταλήγει: ΄΄Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία κυβέρνηση και σε κανέναν υπουργό να τσαλακώνουν την αξιοπρέπεια μας με μεσαιωνικά ωράρια εργασίας. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ΄΄.

Φωτό Αρχείου


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr