background img
banner
banner

Η «λάσπη» ακινητοποίησε τα δρομολόγια του Οδοντωτού

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΤΟ ΤΡΕΝΟ

Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν εξαιτίας της νεροποντής στη σιδηροδρομική γραμμή του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την παύση των δρομολογίων μέχρι να αποκατασταθούν.

Στο σημείο του Βουραϊκού που η φωτιά κατέκαψε δέντρα και θάμνους, σημειώθηκε κατολίσθηση, με λάσπες και φερτά υλικά να φράζουν τη γραμμή.

Όπως έκανε γνωστό στo Protionline.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Οδοντωτού Σιδηροδρόμου Γιάννης Καραπαναγιώτης, ΄΄μετά το 2ο χιλιόμετρο και σε μήκος περίπου τριών χιλιομέτρων, έχουμε κατολισθήσεις σε πέντε σημεία. Το καμένο βουνό κατέβασε στάχτες και λάσπες και απαιτούνται πλέον εργασίες απομάκρυνσής τους ώστε να ξαναμπεί το τρένο στις ράγες. Όπως μας ενημέρωσαν, από αύριο (σήμερα) τα συνεργεία θα ξεκινήσουν τον καθαρισμό της γραμμής. Ως προς την επανέναρξη των δρομολογίων, θα αναμένουμε σχετική ανακοίνωση΄΄.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο κ. Καραπαναγιώτης, για τις ημέρες αυτές, που θεωρούνται εντός της τουριστικής σεζόν, υπήρχε μεγάλος αριθμός κρατήσεων από εκδρομείς και γκρουπ ώστε να ταξιδέψουν με τον Οδοντωτό. Από την εταιρεία γίνεται επιστροφή του αντιτίμου των προπληρωμένων εισιτηρίων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr