background img
banner
banner

Κοντά στους πολύτεκνους η Αννα Μαστοράκου

Τα γραφεία της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων επισκέφθηκε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μπροστά για όλους» του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, Αννα Μαστοράκου.

Την υποδέχθηκαν η πρόεδρος Τασία Μανωλοπούλου, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μαραβέλιας και ο γενικός γραμματέας Φώτης Δουλαβέρης, οι οποίοι την ενημέρωσαν για θέματα του Συλλόγου.
Καταρχήν, έγινε αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη και κυρίως για τις περικοπές που έγιναν κατά τη Μνημονιακή περίοδο.

Σημειώνουμε, δε, ότι τα ενεργά μέλη του Συλλόγου είναι περίπου 9.700 και μαζί με τις οικογένειές τους ξεπερνούν τις 40.000.

Ανάμεσα στα άλλα προβλήματα που επισημάνθηκαν είναι η φορολογία αυτοκινήτων, μιας και οι πολύτεκνοι χρειάζονται σχετικά μεγάλα αυτοκίνητα με τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα να μην έχουν κάποια ελάφρυνση, αλλά και ο ΕΝΦΙΑ που «πληγώνει» τις πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες από ανάγκη και όχι από επιλογή, έχουν μεγάλες κατοικίες.

Ο Σύλλογος προσπαθεί να εξασφαλίσει προσφορές και δωρεές για τα μέλη του και να ενισχύσει την εξωστρέφεια.

Η κ. Μαστοράκου επισήμανε και τη μεγάλη σημασία που έχει το δημογραφικό πρόβλημα για τη χώρα σε πολλούς τομείς κι επέμενε να βρεθούν λύσεις και να γίνουν παρεμβάσεις άμεσα για την αντιμετώπισή του.

Επισημάνθηκε ότι τον τελευταίο χρόνο έγιναν 28 μόλις νέες εγγραφές με το μεγαλύτερο ποσοστό να αφορά οικογένειες αλλοδαπών. Τέλος, η Αννα Μαστοράκου δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή της προς τον Σύλλογο, καθώς και την πρόθεσή της να είναι χρήσιμη σε ό,τι χρειαστεί.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr