background img
banner
banner

Με άδεια …χέρια επέστρεψε και από την Μύκονο ο Παναιγιάλειος 3-0

Ούτε και από το νησί της Μυκόνου κατάφερε να πάρει κάτι ο Παναιγιάλειος, επιστρέφοντας με άδειες από βαθμούς τις αποσκευές του, όπως και στην προηγούμενη αγωνιστική από την Ερμιονίδα.

Η γηπεδούχος ΑΕ Μυκόνου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προηγήθηκε 1-0 στο 39΄ με αυστηρό πέναλτι που χρεώθηκε στον τερματοφύλακα Χάμο πάνω στον Ζγκούρι, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει την εκτέλεση επιτυχώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι την απόφαση για την εσχάτη των ποινών πήρε ο βοηθός του διαιτητή Ζαχαρόπουλου, Μπακογιάννης.

Μάλιστα στη συγκεκριμένη φάση τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου Χάμος, όμως παρέμεινε στα γκολπόστ του για το πέναλτι και στη συνέχεια έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Νέο πέναλτι για την Μύκονο στο 57΄ 

Με τον Σγκούρι και πάλι πρωταγωνιστή να μαρκάρεται μέσα στην περιοχή από τους Σανδραβέλη και Κοτσόκολο, ο Αθηναίος διαιτητής Γκαϊτατζής έδειξε και πάλι την άσπρη βούλα. Αυτή τη φορά ο Σγκούρι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Γιάννη Παπαδόπουλου και χάθηκε η ευκαιρία για το 2-0.

Χάνεται η ισοφάριση στο 73΄ ακολουθεί το 2-0 στο 76΄ 

Την μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο έχασε στο 73΄ ο Σανδραβέλης όταν τον απέκρουσε σε τετ α τετ ο τερματοφύλακας Φαρμάκης.

Λίγο αργότερα ο Καλογεράς στο 76΄ έκανε το 2-0 κι έβαλε τις βάσεις για τη νίκη των γηπεδούχων.

Στο 89΄ το 3-0 

Το παιχνίδι τελείωσε οριστικά για τον Παναιγιάλειο στο 89΄ όταν ο Σπυρόπουλος διαμόρφωσε το 3-0. Νωρίτερα ο τερματοφύλακας της Μυκόνου είχε αποκρούσει διαγώνιο σουτ του Σκούτα στο 86΄.

Τα τελευταία λεπτά ανήκαν στον Παναιγιάλειο που έψαξε το γκολ της …τιμής, είχε μια φάση διαρκείας στο 95΄ και στη συνέχεια σουτ του Γκίκα που απέκρουσε ο Φαρμάκης.

ΑΕ Μυκόνου (Βαγγέλης Βλάχος): Φαρμάκης, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Αρκούδας, Πούλος, Μουρίκι, Τράκας, Πινέιρο (85′ Ντουσάι), Ζγκούρι (88′ Ραγιάς), Παπαδόπουλος (88′ Γιαννόπουλος), Θεοδώρου (70′ Καλογεράς).

Παναιγιάλειος (Νίκος Μανούρας): Χάμος (40′ λ.τ. Ι. Παπαδόπουλος), Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Μωραΐτης, Λουκάς, Κοτσόκολος (71΄ Βήτος), Μαυρόπουλος, Τρέσα (71΄ Σκούτας), Μακρής, Γκίκα, Βασίλτσης (53′ Πατρώνης).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr