background img
banner
banner

Και στην Αιγιάλεια πρώτος ο Στέφανος Κασσελάκης

ΣΤΗΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Σαφή προτίμηση στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη έδειξε η Αιγιάλεια στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που διεξήχθησαν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου για την ανάδειξη νέου αρχηγού του κόμματος. Ωστόσο μικρότερη ήταν η συμμετοχή των μελών που προσήλθαν στην κάλπη, εν συγκρίσει με τον πρώτο γύρο της αναμέτρησης.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν αυτό του εκλογικού τμήματος του Αιγίου, όπου την προηγούμενη φορά ψήφισαν 650 άτομα και την Κυριακή έφτασαν τα 545.

Η διαδικασία

Ως προς τη διαδικασία, εξελίχθηκε ομαλά και το κλίμα ήταν θετικό. Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου στις 12.00 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει 260 άτομα, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τα επιτελεία του Στέφανου Κασσελάκη και της Έφης Αχτζιόγλου ήταν επί ποδός, κυρίως δε κατά την τελευταία ώρα της ψηφοφορίας, αφού η διαδικασία πήρε παράταση και οι κάλπες έκλεισαν στις 9.00μ.μ. Στα αξιοσημείωτα, σε ό,τι αφορά την περιοχή, η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και παλαιών μελών που πριν από επτά ημέρες, δηλαδή στον α΄ γύρο της αναμέτρησης, δεν είχαν προσέλθει.

Πώς ψήφισε η περιοχή

Να σημειωθεί ότι, εκλογικά τμήματα για την Αιγιάλεια, υπήρξαν στις έδρες τριών πρώην καποδιστριακών δήμων, και πιο συγκεκριμένα στην πόλη του Αιγίου στο Πολιτιστικό Κέντρο, στην Ακράτα στο Πολιτιστικό Κέντρο (πρώην Αναγέννησης) και στο Πνευματικό Κέντρο Διακοπτού.

Στο Αίγιο, ψήφισαν 545 άτομα. Μετρήθηκαν 542 έγκυρα ψηφοδέλτια. Έλαβαν: Στέφανος Κασσελάκης 313, Έφη Αχτσιόγλου 229.

Στην Ακράτα ψήφισαν ως εξής: Στέφανος Κασσελάκης 123, Έφη Αχτσιόγλου 74.

Στο Διακοπτό τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Στέφανος Κασσελάκης 108, Έφη Αχτσιόγλου 59.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr