background img
banner
banner

Όλο και πιο ψηλά ο Παναιγιάλειος, νίκησε 2-0 την ΑΕΡ Αφάντου με εντυπωσιακά γκολ | ΦΩΤΟ

Οι δυο αντίπαλοι στο γήπεδο Αβύθου ξεκίνησαν καλύτερα τα ημίχρονα. Στο α΄ ήταν ο Παναιγιάλειος που έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μακρή μέσα σε ένα δίλεπτο.

Στο 12΄ ο πρώτος σκόρερ του Παναιγιάλειου πήρε την μπάλα από τον Γκίκα και σούταρε λίγο έξω και στο επόμενο λεπτό πάλι ο Μακρής αποκρούστηκε σωτήρια πάνω στη γραμμή από τον Σουλάι, ενώ ο τερματοφύλακας Σταματέλλος ήταν εξουδετερωμένος.

Άπιαστο γκολ από τον Κραγιόπουλο 1-0 στο 25΄

Η υπεροχή του Παναιγιάλειου καρποφόρησε στο 25΄ με τον κεραυνό εκτός περιοχής του Κραγιόπουλου, γκο που πανηγυρίστηκε έξαλλα εντός αγωνιστικού χώρου και στην κερκίδα.

Ευκαιρία ο Γκίκα

Ο Γκίκα απειλεί για το 2-0

Στο 38΄ στην μοναδική αξιόλογη τελική προσπάθεια που είχε η ομάδα της Ρόδου, ο Λαθούρης εκτέλεσε φάουλ που αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα Γιάννη Παπαδόπουλο.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γκίκα φλέρταρε με το 2-0, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε έξω.

Ισορρόπησε με δοκάρι ο Παναιγιάλειος

Μια πολύ καλή ομάδα παρουσίασε στο β΄ ημίχρονο ο ΑΕΡ Αφάντου, που περιόριστηκε από το συνεχές πρέσινγκ και τα μαρκαρίσματα των μελανόλευκων.

Καλή ευκαιρία είχε ο Φερεντίνος στο 47΄, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.

Η ΑΕΡ Αφάντου συνέχισε να πιέζει δεν μπόρεσε όμως να γίνει ουσιαστική στην καλά στημένη άμυνα του Παναιγιάλειου και απέναντι στον αλάνθαστο Παπαδόπουλο.

Μετά το 65΄ ο Παναιγιάλειος έγινε περισσότερο επικίνδυνος. Είχε φάουλ του Κοντοχρήστου στο δοκάρι και…

Γκολ 2-0 ο Φωκαΐδης

2-0 ο Φωκαΐδης στο 71΄

Ο Θάνος Φωκαΐδης είχε …αλωνίσει τον αγωνιστικό χώρο της Αβύθου. Με την ταχύτητά του δημιουργούσε κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα και με το ξεπέταγμά του ήταν ο παίκτης που σφράγισε τη νίκη του Παναιγιάλειου.

Στο 71΄ τον έχασαν οι αμυντικοί και πλάσαρε επιτυχώς απέναντι στον Σταματέλλο για το 2-0.

Δοκάρι στην εστία του ο Κοτσόκολος και φάουλ του Μακρή λίγο έξω

Στις τελευταίε καλές φάσεις που σημειώθηκαν στις δυο εστίες, ο Κοτσόκολος στο 76΄ στην προσπάθειά του να απομακρύνει την σέντρα του Κιοστόγλου έστειλε την μπάλα στη μελανόλευκη εστία.

Στο 78΄ πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Μακρή λίγο έξω από την εστία της ΑΕΡ Αφάντου.

Παναιγιάλειος: Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Λουκάς (64΄ Τρέσα), Μωραΐτης, Κυριακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης(76΄ Βασίλτσης), Κραγιόπουλος (90΄ Τσεκούρας), Μακρής, Γκίκα (90΄ Θεοφανόπουλος), Κοντοχρήστος.

ΑΕΡ Αφάντου: Σταματέλλος, Τσαβαρής, Κουτσιανικούλης (74΄ Κιοστόγλου), Ζέλεφ, Σουλάι, Κεσσίδης, Φερεντίνος, Λεσάι (46΄ Παναγιωτίδης), Λαθούρης, Αντωνίου (46΄ Αποστολίδης), Γκέτσι.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr