background img
banner
banner

Επίθεση με ξύλο σε 70χρονο σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Αίγιο

ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΜΕ ΒΙΑ 200 ΕΥΡΩ

Βγήκε από το σούπερ μάρκετ με ψώνια, του όρμησαν, τον χτύπησαν με ένα ξύλο και του αφαίρεσαν 200 ευρώ. Δεν πρόκειται για σκηνή ταινίας αλλά ούτε και για συμβάν σε απομακρυσμένο σημείο. Έλαβε χώρα στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στην οδό Κανελλοπούλου στο Αίγιο και μάλιστα σε ώρα λειτουργίας καταστημάτων!

Το περιστατικό συνέβη στις 6.45 το απόγευμα της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου. Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, μία ημέρα μετά, ο 70χρονος παθών, καθώς κινείτο προς το σταθμευμένο όχημά του, κρατώντας τσάντες με ψώνια, δύο άγνωστοι νεαροί έτρεξαν κατά πάνω του, τον έσπρωξαν και με την άσκηση σωματικής βίας, χτυπώντας τον με ένα ξύλο στο χέρι, τον ανάγκασαν να τους δώσει τα χρήματα που είχε στο παντελόνι του, δηλαδή το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ηλικιωμένος, επρόκειτο για δύο άτομα, νεαρής ηλικίας οι οποίοι ξεπήδησαν από παρακείμενο χωράφι καθώς πλησίαζε στο αυτοκίνητό του και χωρίς να προλάβει να αντιδράσει τον έσπρωξαν. Μάλιστα ανέφερε πως δεν κατάφερε να δει και να συγκρατήσει καλά τα χαρακτηριστικά των προσώπων των δύο δραστών.

Από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο αγνώστων δραστών για ληστεία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr