background img
banner
banner

Μεγάλη καρδιά και μεγάλη νίκη ο Παναιγιάλειος

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2-1 ΤΟΝ ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩΣ 

Κόντρα στην κακή ψυχολογία του από τις δυο ήττες που είχαν προηγηθεί, στις απουσίες του, στον …άρχοντα του αγώνα, στο απρόβλεπτο γκολ που πήρε το προβάδισμα ο ΑΟ Πυλίου, ο Παναιγιάλειος έδειξε παλληκάρι. Γύρισε το παιχνίδι πανηγυρίζοντας έξαλλα την ανατροπή στο 52΄, για την πρώτη φετινή νίκη του στην Γ΄ Εθνική, αλλά και τα γκολ που ήσαν τα πρώτα στο φετινό πρωτάθλημα.

Γκολ από το «πουθενά» για τον ΑΟ Πυλίου

Ένας ιδιαίτερα επικίνδυνος αντίπαλος βάσει της γενικής και φετινής του πορείας ο ΑΟ Πυλίου, πήρε το «δώρο» από το διώξιμο του τερματοφύλακα Γιάννη Παπαδόπουλου, για να ανοίξει το σκορ με τον Λάκοβιτς στο 38΄.

Ο Σκούτας που ήταν αρκετά δραστήριος στο παιχνίδι της Κυριακής 1/10/2023, δεν πρόλαβε να πλασάρει τον τερματοφύλακα Καλαντζή πριν το γκολ, ενώ στο 41΄ γύρισε με κεφαλιά την μπάλα άουτ από την σέντρα του Κοντοχρήστου.

Ανέβαζε την ομάδα και το ρυθμό του ο Παναιγιάλειος στην επανάληψη

Το θετικό με τους παίκτες του Ν. Μανούρα ήταν ότι δεν πτοήθηκαν από το …τζάμπα γκολ που δέχτηκαν και με υπομονή άρχισαν να βρίσκονται μεταξύ τους και να απειλούν την αντίπαλη εστία, παρά τις σκόπιμες καθυστερήσεις από την ομάδα της Κω και τις πολλές διακοπές του αγώνα.

Ισοφαρίζει στο 57΄ ο Φωκαΐδης

Πρώτη συμμετοχή και πρώτο γκολ για τον 24χρονο Θάνο Φωκαΐδη, που ισοφάρισε στο 57΄ 1-1 με κεφαλιά από την σέντρα του Κοντοχρήστου.

Στο 66΄ το δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Μαυρόπουλου πέρασε άουτ, ενώ στο 80΄ ο τερματοφύλακας Γιάννης Παπαδόπουλος έκανε σπουδαία επέμβαση στο πλασέ του Κότζα.

Στο 86΄ από κόρνερ του Κοντοχρήστου ο Βασίλτσης από κοντά πήρε την κεφαλιά λίγο έξω. Σουτ του Μαυρόπουλου στο 86΄ λίγο έξω και στο 88΄έγινε μια φάση που ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες στον Παναιγιάλειο, όταν ο Πολύζος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μακρή.

Στο 92΄ ο Μακρής το 2-1

Στο 90΄ ο Πολύζος επιχείρησε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής λίγο έξω και στις καθυστερήσεις (92΄) στήθηκε για τα καλά το πανηγύρι στην ομάδα και τους φιλάθλους του Αιγίου, όταν ο Γκίκα με ασίστ βρήκε στην μικρή περιοχή τον Μακρή, που με προβολή έγραψε το τελικό 2-1.

Παναιγιάλειος (Ν. Μανούρας): Ι. Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Λουκάς (12’ λ.τ. Κοτσόκολος), Μωραΐτης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης (62’ Tρέσα – 85’ Βασίλτσης), Κραγιόπουλος, Μακρής, Γκίκα, Σκούτας.

ΑΟ Πυλίου Κως (Στ. Χατζησεβαστός): Καλαντζής, Τσιτσεκίδης, Χατζηβασίλης, Σχουλλής (88′ Λάντζιος), Δρόσος (75’ Αλ Ομπισάτ), Λάλκοβιτς, Μπριλάκης, Κότζα (88′ Μούλας), Βουκομάνοβιτς (67’ Πολύζος), Χιντζίδης, Χατζηνικολάου


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr