background img
banner
banner

Αναβολή ζήτησε και έλαβε από το Διοικητικό Εφετείο ο δήμος Αιγιαλείας

ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ «GLOBILED» ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ

Δεν συζητήθηκε από το Διοικητικό Εφετείο την Παρασκευή, η αίτηση του προσωρινού αναδόχου της υπηρεσίας «Ενεργειακή Αναβάθμιση – Αυτοματοποίηση Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων με εξοικονόμηση ενέργειας στον δήμο Αιγιαλείας». Η εταιρεία «GLOBILED» ζητούσε αναστολή εκτελέσεως και ακύρωση της απόφασης της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, η οποία είχε ακυρώσει την προσφυγή της εταιρείας κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, που ματαίωνε τον διαγωνισμό για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Το θέμα δεν συζητήθηκε καθώς έγινε δεκτό το αίτημα της Νομικής Υπηρεσίας του δήμου Αιγιαλείας για αναβολή και ορίστηκε για τις 24 Νοεμβρίου. Όπως τόνισε στo Protionline.gr ο νομικός σύμβουλος του δήμου Γιώργος Μπέσκος, ΄΄δυστυχώς και πάλι δεν είχαμε στη διάθεσή μας τα απαραίτητα στοιχεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, η οποία εξακολουθεί να μην σέβεται τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου επί του θέματος. Ζητήσαμε και πήραμε αναβολή, ούτως ώστε να προσκομίσουμε τα πραγματικά στοιχεία που στοιχειοθετούν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για ακύρωση του διαγωνισμού΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr