background img
banner
banner

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Νέες ήττες για Θύελλα Αιγίου και Καλάβρυτα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ Π.

Μεγάλη σε έκταση ήττα γνώρισε η Θύελλα Αιγίου στο Ρίο 0-4 από τον Αετό, δεχόμενη δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στα Καλάβρυτα η ΑΕΚ προηγήθηκε δυο φορές του Πήγασου, ο οποίος κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει τη νίκη στο 95΄. Ο διαιτητής Αλέξανδρος Φωκάς που είχε οριστεί στο παιχνίδι Αιγείρα / Ακράτα – Εθνικός Πατρών δήλωσε ασθένεια και το παιχνίδι μεταφέρθηκε από την ΕΠΣ Αχαΐας για την ερχόμενη Τετάρτη.

Αετός Ρίου – Θύελλα Αιγίου 4-0

Από το πρώτο 10λεπτο βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο η Θύελλα Αιγίου στο Ρίο, σε ένα μικρό χρονικό διάστημα στο οποίο ο Αετός σημείωσε δυο γκολ με τον Κωνσταντακόπουλο στο 5΄ και με τον Μπόμπολα στο 11΄.

Με την ταλαιπωρία από το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης και με τις τρεις απουσίες που προέκυψαν από αυτό, το σωματείο του Αιγίου σχεδόν παραδόθηκε μετά το 3-0 που διαμόρφωσε ο Μπόμπολας στο 58΄.

Το …κερασάκι στην τούρτα για την πρώτη φετινή νίκη των γηπεδούχων ήρθε από τον Ζέρβα στο 74΄.
Θύελλα: Παρίσης, Ιατρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Νικολάου (75΄ Βαγενάς), Μαρδάς, Κουρτάκης, Τσέλα (70΄ Αποστολόπουλος), Νικολακόπουλος (70΄ Ράμμος), Κουνάβης, Γκοτσόπουλος, Ευσταθίου (46΄ Ραπάι).

ΑΕ Καλαβρύτων – Πήγασος 2-3

Με καταρρακτώδη βροχή πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ΑΕ Καλαβρύτων – Πήγασος. Το παιχνίδι πήγε περισσότερο στη δύναμη και το σκορ άνοιξε νωρίς με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 3΄ ο Ντολάνι το 1-0.

Η απάντηση ήρθε γρήγορα από τους φιλοξενούμενους που ισοφάρισαν στο 11΄ με τον Παπαδημητρακόπουλο.

Πάλι ο Ντολάνι με φάουλ έβαλε μπροστά την ομάδα των Καλαβρύτων στο 25΄, με τον Πήγασο να έχει την δική του απάντηση στο 40΄ με τον ίδιο σκόρερ (Παπαδημητρακόπουλο).
Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και τις προσπάθειές τους στην αντίπαλη περιοχή, έχοντας δυο πολύ καλές ευκαιρίες να πάρουν το προβάδισμα για τρίτη φορά.
Στο 78΄ ο Μητρόπουλος και στο 86΄ ο Καυγάς πλάσαραν με την μπάλα να έχει κατεύθυνση προς την εστία του Πήγασου, αλλά να κολλάει στο νερό.

Στο 95΄ ο Δημητρόπουλος πανηγύρισε το 2-3 με τη δύσκολη επικράτηση του Πήγασου στον βρεγμένο χώρο των Καλαβρύτων.

Καλάβρυτα: Λέσης, Ιωάννου (λ.τ. 70΄ Καυγάς), Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος (75΄ Ρετζίνο), Αλεξόπουλος, Σκιαδάς, Στ. Τσαβαλάς, Μητρόπουλος, Σαλάι (46΄ λ.τ. Γ. Τσαβαλάς), Ντολάνι, Ντιούφ.

Ο Κεραυνός 3-1 χάλασε το αήττητο του Αρη Πατρών – Ο ΑΠΣ Πάτραι 2-1 πήρε το ντέρμπι από τη Νίκη Προαστείου

Υστερα απο μια εξαιρετική εμφάνιση στο γήπεδο Κάνιστρας. ο Κεραυνός πήρε δίκαια τη νίκη 3-1 από τον μέχρι τώρα αήττητο Αρη, δείχνοντας ότι μπορεί να διεκδικήσει επάξια μια θέση στα play off. Προηγήθηκε 3-0 με Φλωρόπουλο και Αγγελή (2), για να μειώσει στο 82΄ ο Αρης με τον Γεωργόπουλο.

Σουγλέρης και Γαβριήλ τα γκολ για τον ΑΠΣ Πάτραι, με τη Νίκη Προαστείου να έχει προσωρινά ισοφαρίσει με τον πρώην μελανόλευκο Αιγιώτη Χρήστο Παπαδιονυσίου.

Στο 90΄ ο Αχαϊκός 4-3 τον Δαβουρλή

Ο απίστευτος Αχαϊκός συμπλήρωσε επτά σερί νίκες, με το γκολ του Καλόφωνου στο 90΄ πήρε το τρίποντο από τον Δαβουρλή.
Το παιχνίδι πήγαινε γκολ – γκολ με τον Αχαϊκό να προηγείται και τον Δαβουρλή να ισοφαρίζει, μέχρι το 90΄ που έγινε το τελικό 4-3.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr