background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ισοπαλία 2-2 στην Τέμενη η ΑΕ Αρόης – Ξεφυγε ο Απόλλων

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΦΟΙΝΙΚΑ / ΖΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΒΥΘΟ

Για τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Αιγίου που έπαιξε στη Ροδιά με τον ουραγό Αίαντα Πατρών, το ζητούμενο ήταν πόσο θα πήγαινε το σκορ της νίκης, με το “κοντέρ” να σταματά στο 4-0.
Η ΑΕ Αρόης στάθηκε τυχερή ισοφαρίζοντας 2-2 στην Τέμενη με το πέναλτι του Ραυτόπουλου στο 87΄.

Με δυο γκολ από το α΄ ημίχρονο ο Αστέρας Λεοντίου επικράτησε 2-0 των Πετεινών.

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμό Ηρακλής – Πανιώνιος / Αχιλλέας 1-1.

Αξιζε τη νίκη η ΑΕ Αιγίου την πήρε με το γκολ του Α. Αϊντίν 1-0 την Πάτρα 2005.

Με καλή εμφάνιση ο Φοίνικας / Ζήρια πήρε την εκτός έδρας νίκη 2-1 από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.

Με το ίδιο σκορ πέρασε νικηφόρα και η Αβυθος από το γήπεδο Καμαρών.

Απόλλων Αιγίου – Αίας Πατρών

Εύκολη επικράτηση για τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Αιγίου απέναντι στον ουραγό Αίαντα Πατρών 4-0. Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους οι πρωτοπόροι είχαν δυο γκολ με τον Λαλιώτη και άλλα τόσα με τον Χάρη Μαρή.

Απόλλων: : Βουλιέρης, Ντόγια (60΄ Πετρόπουλος), Ράνγκα (65΄ Καπάι), Μετζάι, Κατσαρός, Κεφαλωνίτης (46΄ Χ. Μαρής), Παπασούλης (46΄ Μιχαλόπουλος), Χριστόπουλος, Λαλιώτης, Γ. Μαρής, Δημόπουλος (46΄ Θεοδωρακόπουλος).

Αχιλλέας Καμαρών – Αβυθος 1-1

Η Αβυθος ήταν ουσιαστική στις ευκαιρίες που δημιούργησε, για να φύγει με τη νίκη από το γήπεδο Καμαρών.
Ο γηπεδούχος Αχιλλέας είχε δοκάρι στο α΄ ημίχρονο και πέναλτι στο 45΄ του Κανάγια, το οποίο απέκρουσε ο Χατζηάι.
Προηγήθηκε με τον Μπούρδο στο 49΄, είχε ευκαιρίες στο β΄ ημίχρονο κυρίως με τον Χαντάι, όμως η Αβυθος ήταν η ομάδα που βρήκε πιο εύκολα τα αντίπαλα δίχτυα και με σκόρερ τον Κουμπέτσο στο 78΄ και 90΄ πήρε την σπουδαία νίκη.
Αχιλλέας: Γκόντας, Παπασπυρόπουλος (46΄ Τσίρος), Χύσα, Ασημακόπουλος (46΄ Ντακούλιας), Σπανός, Πέτσι, Μούκας, Μπούρδος (77΄ Βαφειάδης), Κανάγιας (77’ Καττές), Καρέλας, Ζαρκάδας (60΄ Χαντάι).
Αβυθος: Χατζηάι, Λαμπίρης, Βλαχοσωτήρος (77’ Σκανδάμης), Γεωργόπουλος (77΄ Μποδιώτης), Παπαδιονυσίου, Χρυσανθόπουλος, Ψηλός (63΄ Χυτήρης), Κουμπέτσος, Φιλιππάτος, Ευθυμίου (90΄ Κανελής), Χριστόπουλος (46΄ Σπηλιωτόπουλος).

Αστέρας Τέμενης – ΑΕ Αρόης 2-2

Με ένα πολύ καλό α΄ ημίχρονο ο Αστέρας προηγήθηκε της ΑΕ Αρόης 2-0, σκοράροντας με μακρινό σουτ του Λελούδα στο 10΄ και στο 35΄ με κεφαλιά του Οικονομόπουλου, ύστερα από φάουλ του Μανίκα.
Η Αρόη μείωσε με τον Μάλλιαρη στο 54΄ 1-2 και χρειάστηκε το εύστοχο πέναλτι του Ραυτόπουλου στο 87΄ για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα 2-2.
Αστέρας: Μπαλαφούτης, Λελούδας, Τάφα, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Γκιόκα (67΄ Ζαφειρόπουλος), Νικολακόπουλος, Μαυρούλιας (67΄ Βαγγελάτος), Γιαννόπουλος, Μανίκας, Π. Κουτρουμπίνας.

Απόλλων Εγλυκάδας – Φοίνικας / Ζήρια 1-2

Ο Θανάσης Τέρπος μετέφρασε σε γκολ την υπεροχή του Φοίνικα / Ζήριας απέναντι στον Απόλλωνα Εγλυκάδας.
Στο 16΄ από κόρνερ του Δαλιάνη και στο 64΄ από ασίστ του Λούλια διαμορφώθηκε το 0-2 και δυο λεπτά αργότερα ο Βιολιτζής για την ομάδα της Εγλυκάδας μείωσε στο τελικό 1-2.
Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Αναστόπουλος, Χριστόπουλος (70΄ Εργκι), Κουκκίδης, Αγγελάκης, Χρυσανθόπουλος, Νικολακόπουλος (55΄ Λούλια), Ψυχογιάννης, Καραΐνδρος, Δαλιάνης (85΄ Γιάνναρος), Τέρπος (70΄ Τσάκουλης).

ΑΕ Αιγίου – Πάτρα 2005 1-0

Αυτή τη φορά η καλή εικόνα και απόδοση της ΑΕ Αιγίου, έφεραν και το πολυπόθητο αποτέλεσμα της νίκης. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση από τον Σάντρι Αϊντίν στο 28΄.
ΑΕ Αιγίου: Νικολόπουλος, Μεντζελόπουλος (80΄ Λάμκα), Γκιζέλης, Μήτσης, Γεωργακόπουλος, Ε. Αϊντίν, Τζιαντομένικο, Αλεξόπουλος (90΄ Τίκο), Σανδραβέλης, Α. Αϊντίν, Γκραικιώτης (70΄ Καπετσώνης).


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr