background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Α.Ο. Αιγιαλέων: Πρώτη φετινή ήττα από τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου (1-3)

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜOΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ PRE LEAGUE

Ήττα με 1-3 σετ, μάλλον εκτός προγράμματος, γνώρισε ο Α.Ο. Αιγιαλέων το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό του Αιγίου από τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, ωστόσο παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ήταν η πρώτη φετινή από έναν αντίπαλο που στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια αφού για την αιγιώτικη ομάδα τίποτα δεν λειτούργησε καλά στο ματς. Ειδικά στο 2ο και 3ο σετ τα οποία έχασε πολύ εύκολα με το ίδιο σκορ (16-25).

Στο 4ο σετ ανέβασε την απόδοσή του στην υποδοχή και το μπλοκ και με τη στήριξη των 150 αιγιωτών φιλάθλων προσπάθησε για την ανατροπή αλλά έχασε το σετ στις λεπτομέρειες και με δραματικό τρόπο με 28-30! Αν γινόταν το 2-2 στη χειρότερη περίπτωση θα πρόσθετε ένα βαθμό στη βαθμολογική του συγκομιδή ενώ είχε πολλές πιθανότητες να πάρει το ματς στο ται μπρεικ με την ψυχολογία υπέρ του.

Στην ομάδα… ξέχασαν ήδη αυτό το παιχνίδι και σκέφτονται το επόμενο με τον Πανιώνιο στην Αθήνα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν το τελευταίο εντός έδρας για το 2023. Μετά τον Πανιώνιο ακολουθεί ρεπό, στις 16 Δεκεμβρίου παίζει με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, 6 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ και επιστρέφει στο Αίγιο στις 13 Ιανουαρίου 2024 με Εθνικό Αλεξανδρούπολης!

Τα σετ: 28-26, 16-25, 16-25, 28-30

Διαιτητές: Κουτσούλας, Βελώνης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος.

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Μαυραγάνης, Λιβαθηνός, Σοάρες, Μούρτζης, Γκιμαράες, Βασιλάκος / Σύρος (λ), Καραγεώργος (λ), Γεωργάτος, Πατρινός, Δασκαλόπουλος, Πομώνης.

Α.Ο. ΦΛΟΙΣΒΟΣ (Νίκος Νεόφυτος): Παπαδόπουλος, Μελλές, Άλμπο, Τρονκόσο, Ανδρεάδης, Ρούσης / Γκούζντα (λ), Πηλίτσης (λ), Χριστόπουλος, Μουρούτης, Τοκάνης, Σερεμέτης.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, την πρώτη του νίκη πανηγύρισε και ο Ήφαιστος Φλώρινας, ο οποίος αν και προηγήθηκε με 0-2 σετ στην έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Τρίτη νίκη για τον Άρη που δεν είχε απώλειες στην Νέα Ερυθραία κόντρα στον Πανερυθραϊκό, ενώ καθαρό τρίποντο με 3-1 σετ πήρε και ο Ηρακλής απέναντι στον Πανιώνιο στην Θεσσαλονίκη.

H ατζέντα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023
Α.Ο. Αιγιαλέων – Α.Ο. Φλοίσβος 1-3 (28-26, 16-25, 16-25, 28-30)

Μ.Γ.Σ. Εθνικός – Α.Π.Σ. Ήφαιστος Φλώρινας 2-3 (16-25, 24-26, 25-21, 25-19, 08-15)
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τονονίδης, Παρατηρητής: Κωστόπουλος.
Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ (Γιώργος Ανδραβίζος): Παπάζογλου, Καβαρατζής, Κυριακίδης, Κεσκίνης, Δημητριάδης, Μπουφίδης / Γκοτσίδης (λ), Ποιμενίδης (λ), Βαφειάδης, Μπατίλης, Στοϊλούδης.
Α.Π.Σ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Σπύρος Γκολίτσης): Δημητριάδης, Χατζόπουλος, Καλλέργης, Νακάι, Γαληρόπουλος, Ντεφό / Αντωνιάδης (λ), Τσεμπερίδης (λ), Γκόρτσανιουκ, Σδραυκάκης, Χρυσάφης, Ιωαννίδης.

Α.Σ. Πανερυθραϊκός – Α.Σ. Άρης 0-3 (23-25, 18-25, 22-25)
Διαιτητές: Τσίτσικας Ν., Τόλιος, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.
Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιώργος Ουτζής): Δημητούλης, Δορδοκίδης, Ρεστέμης, Τασάκος, Καβαρινός, Κονίδης / Αχιλλεόπουλος (λ), Δοροβάτας (λ), Μάρκου, Ταραμίγκος, Παπαδόπουλος, Μπάος, Καρύκας,.
Α.Σ. ΑΡΗΣ (Γιώργος Οικονομίδης): Μπίσετ, Βλαχόπουλος, Σωτηρίου, Μπούτος, Πεντίδης, Σαρικεΐσογλου / Γκρουμούσας (λ), Ταλμπό (λ), Κουτσονίκας, Ρεμπούτζιας, Κανάρης, Κουτσονίκας.

Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλής – Γ.Σ. Πανιώνιος 3-1 (25-22, 25-18, 21-25, 25-20)
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.
Ν.Γ.Σ.Θ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιώργος Κνάπεκ): Εφραιμίδης Δ., Γκλάντστοουν, Ηλίας, Χήρας, Ντε Πρα, Τζιουμάκας / Εφραιμίδης Ν., Τσιράκης (λ), Ρούσος, Φραγκουλίδης, Σταυρόπουλος.
Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αργύρης Ψάρρας): Χατζηνικολάου, Μάμαλης, Παλέντζας, Γκένοφ, Δανιήλ, Δρογκάρης / Πλεμμένος (λ), Καφούρος (λ), Λέλος, Απόστολος, Κωνσταντινίδης.

Η βαθμολογία
Α.Ο. Αιγιαλέων 4 3-1 9
Ηρακλής 4 2-2 8
ΟΦΗ 3 3-0 7
Άρης 4 3-1 7
Εθνικός 4 1-3 6
Φλοίσβος 3 2-1 5
Πανιώνιος 3 1-2 4
Ήφαιστος 3 1-2 2
Πανερυθραϊκός 4 0-4 0

Επόμενη αγωνιστική
(2 Δεκεμβρίου)
ΑΟ Φλοίσβος – ΜΓΣ Εθνικός
ΑΠΣ Ήφαιστος – ΑΣ Πανερυθραϊκός
ΓΣ Πανιώνιος – ΑΟ Αιγιαλέων
ΑΣ Κέρκης – ΝΓΣ Ηρακλής
ΑΣ Άρης – ΟΦΗ


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr