background img
banner
banner

Ευχές για να υπάρχει αγάπη και ειρήνη για όλα τα παιδιά της γης!

ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ

Μία από τις πιο όμορφες και τρυφερές στιγμές των φετινών γιορτών έλαβε χώρα χθες Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου το πρωί στο Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο, με την εκδήλωση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου «Γεωργία Πανουτσοπούλου – Παπασημακοπούλου» να… τραβά τα βλέμματα και να προβάλλεται ακόμη και από την ERTNEWS. Οι μαθητές της Α΄ και της Β΄ τάξης έκαναν ευχές για να υπάρχει αγάπη και ειρήνη για όλα τα παιδιά της γης κι οι φωνές τους ακούστηκαν ως τον ουρανό!

Με έλκηθρο το κείμενο της Άννας Αθανασιάδου «Κάθε αστέρι μια ευχή», «πρωτάκια» και «δευτεράκια», υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους Ιωάννας Θανέλλα και Μαρίας Λιακοπούλου, απέδωσαν όμορφα το κείμενο και με τις αγγελικές φωνές τους έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και ευχήθηκαν σε όλους χαρούμενες και ευτυχισμένες γιορτές!

Μάλιστα, στην όμορφα διακοσμημένη πλατεία, στο πλαίσιο του Πάρκου των Χριστουγέννων, βρέθηκαν όλοι οι μαθητές του σχολείου, ο διευθυντής Αλέξης Κατεργάρης που ευχαρίστησε θερμά τους παριστάμενους, οι εκπαιδευτικοί αλλά και πάρα πολλοί γονείς.

Προβολή στο ERTNEWS

Παρούσα στην εκδήλωση και η ΕΡΤ με τη συντοπίτισσα δημοσιογράφο Αθανασία Σταμοπούλου, που παρουσίασε τις δράσεις της «Ονειροχώρας» στο κανάλι ERTNEWS σε όλο τον κόσμο, υπό τους ήχους των τραγουδιών των παιδιών του 5ου Δημοτικού! Ευχές απηύθυνε ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας Μαρία Γιδά μίλησε για το Πάρκο, ενώ παρόντες ήταν ακόμη ο αντιδήμαρχος Νίκος Καραΐσκος, ο κοινοτικός σύμβουλος και τελετάρχης του δήμου Σωκράτης Μαυρίδης κ.ά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr