background img
banner
banner

Η Ασφάλεια συνέλαβε και τους τέσσερις δράστες…

ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΜΕ 10.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ – ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Στα… χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται και οι τέσσερις νεαροί Ρομά που τα ξημερώματα της Κυριακής «μπούκαραν» στο καφέ – εστιατόριο «Cityzen» που βρίσκεται στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στο Αίγιο και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο, εντός του οποίου βρίσκονταν περί τις 10.000 ευρώ. Η Ασφάλεια Αιγιαλείας λειτούργησε «αστραπιαία». Συνέλαβε πρώτα τους δύο δράστες και εν συνεχεία, μετά την ομολογία τους προχώρησε στη σύλληψη και των άλλων δύο, ενώ ταυτόχρονα οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του χρηματοκιβωτίου.

Πώς έφτασαν τόσο γρήγορα στα ίχνη τους…

Το συμβάν προσδιορίζεται στις 4.00 το πρωί της Κυριακής. Οι άνδρες της Ασφάλειας Αιγιαλείας, υπό τον συντονισμό του διοικητή Ιορδάνη Μαγειράκη, βρέθηκαν στο σημείο σε… χρόνο μηδέν. Αξιοποιώντας καλά πληροφορίες και συγκεκριμένα την μαρτυρία ανθρώπου που είδε το όχημα των δραστών, συνέλαβαν αμέσως τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και τον αδελφό του σε καταυλισμό στον Άγ. Κωνσταντίνο.

Μετά από ανακρίσεις, τελικώς οι δύο νεαροί ομολόγησαν την πράξη τους και υπέδειξαν και δύο συνεργούς τους. Αμέσως ξεκίνησε αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και των άλλων δύο. Οι αστυνομικοί έστησαν ενέδρες, μπήκαν σε σπίτια και «ξεσκόνισαν» δύο καταυλισμούς σε Ροδοδάφνη και Άγ. Κωνσταντίνο, για να φτάσουν τελικώς στα ίχνη των δύο και να τους συλλάβουν. Ταυτοχρόνως, συνελήφθη και η μητέρα του ενός, καθότι είναι ανήλικος. Η γυναίκα κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου. Σημειωτέον ότι και οι τέσσερις είναι νεαροί, από 18 έως 21 ετών.

Οι δύο αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι ενώ οι δύο πρώτοι ομολόγησαν την πράξη τους, οι άλλοι δύο, αρνούνταν οποιαδήποτε εμπλοκή. Η πράξη τους ωστόσο είναι κακουργηματική και κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένη κλοπή. Τη Δευτέρα οι φερόμενοι ως δράστες θα απολογηθούν στον Εισαγγελέα. Και οι τέσσερις πάντως έχουν ξαναπασχολήσει τις αρχές έχοντας στο ενεργητικό τους πλειάδα ποινικών παραβάσεων για παρόμοια αδικήματα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr