background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στο Πλαστήρα μίλησε η έδρα ΑΕ Αιγίου – Απόλλων 1-0

ΣΤΗΝ ΖΗΡΙΑ Η ΨΥΧΗ ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ – ΑΒΥΘΟΣ 1-2

Η πρώτη ήττα του Απόλλωνα Αιγίου από την ΑΕ Αιγίου, έφερε στην κορυφή μαζί του και την ΑΕ Αρόης. Ο Αστέρας Λεοντίου ακολουθεί μετά το 3-0 σε βάρος του Αστέρα Τέμενης.
Ο Αχιλλέας Καμαρών έχασε ένα δικό του παιχνίδι στην Αγυιά 1-1 με τον Πανιώνιο / Αχιλλέα. Πρώτη απώλεια βαθμών είχε στην έδρα της η Πάτρα 2005 0-0 με τον Ηρακλή Πατρών.
Η Αβυθος τα πάει υπέροχα στην περιοχή Ερινεού, όπου έκανε ακόμα μια εκτός έδρας νίκη 2-1 τον Φοίνικα / Ζήρια. Οι Πετεινοί είχαν την πρώτη τους νίκη 6-1 τον Αίαντα Πατρών στη συνάντηση των δυο ουραγών.

Φοίνικας / Ζήρια – Αβυθος 1-2

Για μια ακόμα φορά «χτύπησε» στην Δυτική Αιγιάλεια η Αβυθος, κατακτώντας ακόμα μια σημαντική νίκη. Μετά την εκτός έδρας επιτυχία στις Καμάρες, ακολούθησε η σειρά του Φοίνικα / Ζήριας.

Οι γηπεδούχοι που είχαν την εδαφική υπεροχή, έχασαν σπουδαία ευκαιρία να σημειώσουν γκολ με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Καραΐνδρος και απέκρουσε ο Χατζηάι. Αντίθετα ο Ευθυμίου ευστόχησε 1-0 για την Αβυθο στο 25΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Σπηλιωτόπουλο.

Δεν άλλαξε κάτι στο β΄ ημίχρονο με την Αβυθο να βρίσκει πάλι δίχτυα με το εύστοχο πέναλτι του Ευθυμίου (το κέρδισε ο Κουμπέτσος) 2-0 στο 55΄.

Ο Φοίνικας / Ζήρια μείωσε 1-2 με την κεφαλιά του Καραΐνδρου στο 70΄ ύστερα από κόρνερ του Δαλιάνη, είχε δοκάρι με τον Τέρπο και επιθετικές ενέργειες να φτάσει στην ισοφάριση.
Πρόσωπο του αγώνα ο Ευθυμίου με τα δυο γκολ που σημείωσε, ενώ είχε και δοκάρι στο β΄ ημίχρονο.

Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Αναστόπουλος, Χριστόπουλος, Κουκίδης (57΄ Γιάνναρος), Αγγελάκης, Γλωσσίδης (57΄ Νικολακόπουλος), Χρυσανθόπουλος, Δαλιάνης, Λούλια (75΄ Εργκι), Καραΐνδρος, Τέρπος.

Αβυθος: Χατζηάι, Λαμπίρης, Βλαχοσωτήρος, Φιλιππάτος, Γεωργόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Καρβελάς, Κουμπέτσος (77΄ Κλουκινιώτης (λ.τ. 90΄ Κανελής), Σκανδάμης (77΄ Ρόζος), Ευθυμίου, Σπηλιωτόπουλος (85΄ Χυτήρης).

Αστέρας Λεοντίου – Αστέρας Τέμενης 3-0

Στο γήπεδο Σαραβαλίου έλαμψε ο …Αστέρας του Λεοντίου, που επικράτησε 3-0 σε βάρος του Αστέρα Τέμενης, που απείλησε πρώτος με τον Ζαφειρόπουλο.
Ισορρόπησε το Λεόντιο και προηγήθηκε με τον Καραθανάση στο 13΄ και εξασφάλισε τη νίκη με το πέναλτι του Μπαλασόπουλου στο 80΄ (από Οικονομόπουλο) και με τον Πύργα στο 83΄ το 3-0.
Αστέρας Τέμενης: Μπαλαφούτης, Λελούδας, Σέχι, Ζαφειρόπουλος (46΄ Ντοντάι), Οικονομόπουλος, Βαγγελάτος, Νικολακόπουλος (90΄ Σωτ. Κουτρουμπίνας), Ρότσκας, Γιαννόπουλος, Μανίκας, Π. Κουτρουμπίνας.

ΑΕ Αιγίου – Απόλλων Αιγίου 1-0

Η ΑΕ Αιγίου έπαιξε καλύτερα στο γήπεδο Πλαστήρα και με το γκολ του Μπάσα στο 55΄ υποχρέωσε τον Απόλλωνα Αιγίου στην πρώτη του φετινή ήττα.
Πολύ καλή εμφάνιση από τους νικητές που συνεχίζουν την ανοδική αγωνιστική τους πορεία στα τελευταία παιχνίδια.

ΑΕ Αιγίου: Νικολόπουλος, Μεντζελόπουλος (60΄ Κόλα), Γκιζέλης, Γεωργακόπουλος, Μήτσης, Ε. Αϊντίν, Τζιαντομένικο, Αλεξόπουλος (86΄ Λάμκα), Σανδραβέλης (46΄ Γκραικιώτης), Α. Αιντίν, Μπάσα (86΄ Μούζος).

Απόλλων: Βουλιέρης, Ντόγια (70΄ Πετρόπουλος), Ράνγκα (59΄ Σανδραβέλης), Μετζάι, Κατσαρός, Κεφαλωνίτης (46΄ Τσαμολιάς), Θεοδωρακόπουλος (70΄ Παπασούλης), Δημόπουλος (46’ Χριστόπουλος), Λαλιώτης, Γ. Μαρής, Χ. Μαρής.

Πανιώνιος / Αχιλλέας – Αχιλλέας Καμαρών 1-1

Ένα δικό του παιχνίδι έχασε ο Αχιλλέας Καμαρών, αφήνοντας δυο πολύτιμους βαθμούς στην Αγυιά.
Η ομάδα των Καμαρών είχε χαμένο πέναλτι στο 44΄ αφού ο Καραμπούλας απέκρουσε τον Καρέλα που το εκτέλεσε. Προηγήθηκε 1-0 με προβολή του Σπανού ύστερα από φάουλ του Χύσα και δέχτηκε την ισοφάριση 1-1 στο 90΄ από τον Γ. Μποζιονέλο. Στη φάση αυτή η ομάδα των Καμαρών διαμαρτυρήθηκε έντονα στον επόπτη Βασιλόπουλο, αφού αντί για άουτ έδειξε κόρνερ και από εκεί ξεκίνησε το γκολ της ισοφάρισης. Με έγγραφό του στην ΕΠΣΑ ο Αχιλλέας θα ζητήσει εξαίρεση του Βασιλόπουλου στα παιχνίδια του, αφού τον θεωρεί υπεύθυνο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Αχιλλέας: Μερκούρης, Παπασπυρόπουλος, Χύσα, Σπανός, Φίλιας (60΄ Ζαρκάδας), Μπούρδος (90΄ Βαφειάδης), Πέτσι, Ντακούλιας, Χαντάι (77΄ Λουράκης), Καρέλας, Κανάγιας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr