background img
banner
banner

Βρέθηκε νεκρός, αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας

Ο 61ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΠΟΥ ΑΓΟΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Θλίψη στην ΕΛ.ΑΣ. έχει προκαλέσει η απώλεια του πρώην αξιωματικού Μιχάλη Ματσάκου ο οποίος αγνοείτο από την Κυριακή το απόγευμα από το Αίγιο και βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας νεκρός σε αμπέλι στην περιοχή Άρλα της Δυτικής Αχαΐας. Ο άτυχος άνδρας, 61 ετών, αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και είναι πιθανόν τις ώρες που αγνοείτο να είχε χάσει την αίσθηση του τόπου, γι’ αυτό δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στους οικείους του που τον αναζητούσαν.

Μάλιστα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο και εκεί δεν μπορούσε να δώσει στίγμα για το πού βρίσκεται, μολονότι το σήμα της κινητής τηλεφωνίας έδειχνε πως βρισκόταν κάπου στον Ερύμανθο. Αμέσως σήμανε συναγερμός, κινητοποιήθηκαν οι αρχές και ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού του. ΕΛ.ΑΣ., Πυροσβεστική, 6η ΕΜΑΚ με τρεις ομάδες διασωστών και ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος «Τζόρνταν», θηροφύλακες και drones, συμμετείχαν στις συντονισμένες έρευνες ενώ και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινοποιήθηκε η μάρκα και η πινακίδα κυκλοφορίας του Ι.Χ. του άτυχου άνδρα, ώστε αν τον δει κάποιος να κινείται, να ειδοποιήσει τις αρχές ή τους δικούς του.

Θα διενεργηθεί νεκροψία –νεκροτομή

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες Αστυνομίας και Πυροσβεστικής δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί εν ζωή, ενώ όπως όλα δείχνουν ο 61χρονος είχε χάσει την αίσθηση του τόπου ενδεχομένως εξαιτίας απορρύθμισης του σακχάρου του, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα. Βεβαίως, τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να εξακριβωθούν στη νεκροψία- νεκροτομή που θα διενεργηθεί. Να σημειωθεί πως ο 61χρονος βρέθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ αναίσθητος σε κτήμα και το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε σε απόσταση 300 μέτρων.

Μεταξύ άλλων, είχε διατελέσει Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Πατρών.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr