background img
banner
banner

Παναιγιάλειος: Ζορίστηκε στο β΄ ημίχρονο πήρε 2-1 τη νίκη από την Σύρο

Ο Παναιγιάλειος έκανε ζέσταμα στον αγωνιστικό χώρο, η Ελλάς Σύρου αλλάζοντας …εμφανίσεις. Δεν άρεσε στον διαιτητή Μπέγκο από την Αργολίδα η εμφάνιση που φόρεσε η Ελλάς Σύρου, αφού λέει έμοιαζε με αυτή του Παναιγιάλειου. Η δεύτερη εμφάνιση δε ακόμα περισσότερο. Αποτέλεσμα να ξεκινήσει το παιχνίδι με 40 λεπτά καθυστέρηση, οι φιλοξενούμενοι να εμφανιστούν στον αγωνιστικό χώρο με σετ προπόνησης, που πάλι καλά ανέγραφε μπροστά τα νούμερα. Στην πλάτη τοποθετήθηκαν οι αριθμοί των ποδοσφαιριστών με μονωτική ταινία, που φυσικά δεν άντεξε στο πέρασμα του χρόνου, για να γεμίσει έτσι ο αγωνιστικός χώρος με …ταινίες.

Γρήγορο 1-0 με εντυπωσιακό γυριστό του Βασίλτση

Ήταν το αφεντικό της συνάντησης και έτσι μπήκε στο παιχνίδι ο Παναιγιάλειος, τουλάχιστον για το α΄ ημίχρονο. Είχε ευκαιρία με τον Φωκαΐδη άουτ στο 4΄ πριν διακοπεί το παιχνίδι στο 5΄ με την σύρραξη των ποδοσφαιριστών ύστερα από δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Φωκαΐδη.

Στο 10΄ ο μελανόλευκος τερματοφύλακας Γιάννης Παπαδόπουλος που ήταν και σε αυτό το παιχνίδι υπέροχος, απέκρουσε πλασέ του Κόντσι και στο 12΄ ο Βασίλτσης με γυριστό βολέ στην κίνηση πέτυχε το 1-0, ύστερα από ασίστ του Σανδραβέλη.

Το 2-0 ο Μακρής

Ο Παναιγιάλειος συνέχισε επιθετικά, είχε όμορφο συνδυασμό από τους Βασίλτση – Φωκαΐδη που κατέληξε άουτ στο 14΄.

Ακόμα μια τελική είχαν στο α΄ ημίχρονο οι παίκτες της Σύρου με το φάουλ του Μηνά στο 26΄ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.

Πάλι ο Σανδραβέλης στάθηκε αφετηρία και στο 2ο γκολ του Παναιγιάλειου που σημείωσε με κεφαλιά ο Μακρής, κερδίζοντας όλο τον κόσμο στον αέρα.

Πολύ κοντά στο 3-0 στο 43΄

Την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα έχασε ο Φωκαΐδης στο 43΄, όταν ο Βασίλτσης τον έβγαλε τετ α τετ, για να αποκρουστεί από τον τερματοφύλακα της Σύρου.

Μια φάση που μπορεί να άφησε αδιάφορους τους φιλάθλους βλέποντας το επιθετικό ντελίριο του Παναιγιάλειου, στη συνέχεια του αγώνα όμως φάνηκε πόσο αναγκαίο ήταν αυτό το 3-0

Με δυο τελικές στην εστία ξεκινά ο Παναιγιάλειος στο β΄ ημίχρονο

Στο 51΄ ο Λουκάς και στο 52΄ ο Κραγιόπουλος, αποκρούστηκαν από τον τερματοφύλακα της Σύρου Παπαδόπουλο.

Δοκάρι ο Παυλόπουλος, κερδίζει …μέτρα η Ελλάς

Στο 53΄ ο Παυλόπουλος που είχε περάσει αλλαγή και στη συνέχεια έγινε αναγκαστική αλλαγή, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Παναιγιάλειου.

Με την πάροδο του χρόνου η Ελλάς Σύρου ανέβαζε όλο και πιο ψηλά τις γραμμές της, με τον Παναιγιάλειο να αρκείται σε κάποιες σποραδικές αντεπιθέσεις.

Στο 85΄ ο Μελισσόπουλος μειώνει σε 1-2 και ο Παναιγιάλειος πλέον τα …χρειάστηκε. Κράτησε με νύχια και δόντια το προβάδισμα και στο τέλος πανηγύρισε την 7η συνεχόμενη νίκη του στην Αβυθο.

Ο διαιτητής Μπέγκος έδειξε 5 λεπτά καθυστερήσεις και κράτησε 10΄.

Παναιγιάλειος: Ι. Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Λουκάς (82’ Π. Παπαδόπουλος), Μωραΐτης, Κυριακίδης, Μαυρόπουλος (75’ λ.τ. Τρέσα), Φωκαΐδης, Κραγιόπουλος, Μακρής, Βασίλτσης (69’ Σκούτας), Κοντοχρήστος.

Ελλάς Σύρου: Παπαδόπουλος, Ζαφείρης (64΄ Λαντίκας), Μηνάς (92΄ Συριανός), Μελισσόπουλος, Μούντριχας, Λούκας, Μάγκας, Καρμοίρης, Οικονομόπουλος (46’ Παυλόπουλος – 69’ λ.τ. Παράβαλος), Ζάχι, Κόντσι.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr