background img
banner
banner

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Η Αιγείρα / Ακράτα 5-3 την Θύελλα στο Πλαστήρα

Βροχή τα γκολ σε ένα παιχνίδι που δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού μόλις στο 2ο λεπτό ο Χρήστος Αλέφαντος τραυματίστηκε και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου. Ο ποδοσφαιριστής της Αιγείρας / Ακράτας πήρε το ριμπάουντ από το σουτ στο δοκάρι του Δ. Μητρόπουλου, κινήθηκε με υπερένταση να προλάβει την μπάλα να την στείλει στα δίχτυα για το 0-1. Έχασε τον βηματισμό του και έπεσε με το κεφάλι στο σιδερένιο δοκάρι.

Μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με αιμορραγία και ορατή την ανάγκη για ράμματα. Στη συνέχεια ήρθε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αιγίου, χωρίς ευτυχώς οι εξετάσεις να δείξουν κάτι χειρότερο.

Θα χρειαστεί επαναληπτικές εξετάσεις αφού η περιοχή γύρω από το μάτι έχει πρήξιμο το οποίο σύμφωνα με τους γιατρούς θα επεκταθεί.

Ημίχρονο 1-3

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε ένα ακόμα γκολ 0-2 με τον Δ. Μητρόπουλο στο 42΄, αφού όμως το παιχνίδι κύλησε με 13 λεπτά καθυστέρηση, από τον τραυματισμό του Αλέφαντου.

Η Θύελλα έψαχνε  τρόπους να μπει στο παιχνίδι. Το πέτυχε γρήγορα με την κεφαλιά του Μυλωνά από την εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου στο 44΄.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Αιγείρα / Ακράτα να προηγείται 3-1, ύστερα από το γκολ που σημείωσε ο Οικονομόπουλος στο 45΄ +8΄ από την πάσα του Δ. Μητρόπουλου.

Με δυο γκολ μπήκε στο β΄ μέρος η Θύελλα

Ξάφνιασε η Θύελλα με την ένταση που ξεκίνησε το β΄ ημίχρονο, αφού μέσα σε δυο λεπτά είχε δυο γκολ κι έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 46΄ ο Μυλωνάς κέρδισε πέναλτι από τον Νικολόπουλο που εκτέλεσε εύστοχα στο 47΄ ο Γκοτσόπουλος για το 2-3 και στο 48΄ ο Τσέλα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα και ισοφάρισε 3-3.

Παίρνει διαφορά ασφαλείας πάλι η Αιγείρα / Ακράτα

Η ισοφάριση 3-3 από την Θύελλα έδειξε να επηρεάζει τις αγωνιστικές προσπάθειες της Αιγείρας / Ακράτας, που βρέθηκε πάλι μπροστά στο σκορ μετά από ατομική προσπάθεια του Λαμπρόπουλου στο 63΄ (3-4).

Στο 68΄ το 5-3 από τον Αγγελο Μητρόπουλο από την πάσα του Ταρνάρη, ηρέμησε τους φιλοξενούμενους που είδαν και πάλι την διαφορά στο σκορ σε επίπεδο ασφάλειας.

Χάνει πέναλτι ο Λαμπρόπουλος

Ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος που δείχνει να μπαίνει κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Αιγείρας / Ακράτας, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο, είχε το γκολ στο 63΄, αλλά και το χαμένο πέναλτι στο 70΄, το οποίο κέρδισε ο Αγγελος Μητρόπουλος από τον Απόστολόπουλο, αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο νεαρός τερματοφύλακας της Θύελλας, Μεντζελόπουλος.

Θύελλα Αιγίου: Μεντζελόπουλος, Αποστολόπουλος, Νικολάου, Ραυτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος (74΄ Βαγενάς), Μυλωνάς, Κουρτάκης (82΄ Νικολακόπουλος), Κουνάβης (87΄ Ράμμος), Γκοτσόπουλος, Τσέλα (79΄ Ευσταθίου).

Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Οικονόμου, Μαχαίρας, Κουτρόπουλος, Λέσι, Νικολακόπουλος (92΄ Πέππα), Τζιαβάρας (46΄ Αγγ. Μητρόπουλος), Λαμπρόπουλος, Αλέφαντος (5΄ λ.τ. Οικονομόπουλος), Δ. Μητρόπουλος (80΄ Ν. Σταυρόπουλος).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr