background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Ο ΑΟ Αιγιαλέων αν και προηγήθηκε έχασε στη Ν. Σμύρνη 3-1 σετ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ

Το καλό ξεκίνημα δεν είχε ανάλογη συνέχεια για τον ΑΟ Αιγιαλέων στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 5η αγωνιστική της Pre League των Ανδρών. Η ομάδα του Αιγίου αν και πήρε το πρώτο σετ έχασε τελικά με 3-1 γνωρίζοντας τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της προβληματίζοντας με την απόδοσή της εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Πλέον, μετά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα με τις τρεις σερί νίκες ακολούθησαν δύο ήττες και έρχεται δύσκολο πρόγραμμα. Μετά το ρεπό της επόμενης αγωνιστικής θα παίξει δύο συνεχόμενα μακρινά εκτός έδρας παιχνίδια με τον πρωτοπόρο και αήττητο ΟΦΗ και τον δυνατό Ηρακλή Θεσσαλονίκης και θα πρέπει να βγάλει αντίδραση.

Στο ματς με τον Πανιώνιο στο κλειστό γυμναστήριο “Ανδρέας Βαρίκας” ο ΑΟ Αιγιαλέων ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς και παίζοντας πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση πήρε το πρώτο σετ 25-22 αφήνοντας υποσχέσεις νίκης. Οι γηπεδούχοι όμως, όχι μόνο αντέδρασαν αλλά πήραν με “περίπατο” 25-14 το δεύτερο ισοφαρίζοντας σε 1-1. Με την ψυχολογία υπέρ τους πήραν και το τρίτο με 25-21 και στο 4ο ολοκλήρωσαν πολύ εύκολα την ανατροπή με 25-12.

Να σημειωθεί, ότι τη Δευτέρα  18 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η 2η μεταγραφική Περίοδος 2023-2024  που αφορά όλους τους αθλητές/αθλήτριες στα Πρωταθλήματα που διεξάγονται από την Ε.Ο.ΠΕ. Η 2η μεταγραφική περίοδος θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024.

Ανέβηκε στην κορυφή ο ΟΦΗ

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε ο ΟΦΗ που επικράτησε με 3-1 σετ του Άρη στην Μίκρα, για την 5η αγωνιστική της Pre League ανδρών. Η ομάδα της Κρήτης παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα και εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΑΟ Αιγιαλέων για να ανέβει στην πρώτη θέση.

Ο Φλοίσβος πανηγύρισε την τρίτη του νίκη σε τέσσερις αγώνες νικώντας τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-0 σετ.

Σπουδαία ανατροπή έκανε και ο Ήφαιστος στην Φλώρινα, καθώς βρέθηκε πίσω με 0-2 σετ από τον Πανερυθραϊκό αλλά με αντεπίθεση διαρκείας πήρε το δίποντο.

Η ατζέντα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Α.Ο. Φλοίσβος – Μ.Γ.Σ. Εθνικός 3-0 (25-15, 25-19, 25-19)

Διαιτητές: Βουδούρης, Κατσούλης, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

Α.Ο. ΦΛΟΙΣΒΟΣ (Νίκος Νεόφυτος): 
Παπαδόπουλος, Μελλές, Τόρες, Άλμπο, Ανδρεάδης, Ρούσης / Γκούζντα (λ), Πηλίτης (λ), Σερεμέτης, Τοκάνης, Χριστόπουλος, Λουκάς, Μουρούτης.

Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ (Γιώργος Ανδραβίζος): 
Παπάζογλου, Μπατίλης, Κυριακίδης, Μπουφίδης, Κεσκίνης, Δημητριάδης / Γκοτσίδης (λ), Βαφειάδης, Καβαρατζής, Γεωργουλάκης.

Γ.Σ. Πανιώνιος – Α.Ο. Αιγιαλέων 3-1 (22-25, 25-14, 25-21, 25-12)

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης.

Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αργύρης Ψάρρας): Δρογκάρης, Παλέντζας, Κωνσταντινίδης, Χατζηνικολάου, Γκένοφ, Δανιήλ,  / Πλεμμένος (λ), Καφούρος (λ), Λέλος, Στράτος.

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Μαυραγάνης, Λιβαθηνός, Σοάρες, Μούρτζης, Γκιμαράες, Βασιλάκος / Σύρος (λ), Καραγεώργος (λ), Γεωργάτος, Πατρινός, Δασκαλόπουλος, Πομώνης.

Α.Π.Σ. Ήφαιστος – Α.Σ. Πανερυθραϊκός 3-2 (20-25, 20-25, 25-16, 25-23, 15-10)

Διαιτητές: Μαυρίδης, Σαρακινίδης, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Α.Π.Σ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Σπύρος Γκολίτσης): Δημητριάδης, Νακάι, Γαληρόπουλος, Χατζόπουλος,   Ντεφό, Γκόρτσανιουκ, / Αντωνιάδης (λ), Τσεμπερίδης (λ), Γρηγοριάδης, Ιωαννίδης, Καλλέργης, Σδραυκάκης, Καρακασίδης.

Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιώργος Ουτζής): Κονίδης, Δημητούλης, Ρεστέμης, Μάρκου, Τασάκος, Δορδοκίδης / Αχιλλεόπουλος (λ), Δοροβάτας (λ), Παπαδόπουλος.

Α.Σ. Άρης – Ο.Φ.Η. 1-3 (20-25, 25-23, 21-25, 23-25)

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Δημητρίου, Παρατηρητής: Κάλλης.

Η βαθμολογία

ΟΦΗ 10

ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ 9

ΦΛΟΙΣΒΟΣ 8

ΗΡΑΚΛΗΣ 8

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 7

ΑΡΗΣ 7

ΕΘΝΙΚΟΣ 6

ΗΦΑΙΣΤΟΣ 4

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ 1

Η επόμενη αγωνιστική (9 Δεκεμβρίου)

ΜΓΣ Εθνικός – ΓΣ Πανιώνιος

ΑΣ Πανερυθραϊκός – ΑΟ Φλοίσβος

ΑΣ Άρης – ΑΠΣ Ήφαιστος

ΑΟ Αιγιαλέων ΡΕΠΟ

ΟΦΗ – ΝΓΣ Ηρακλής


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr