background img
banner
banner

Ο Πέτρος Δαδιώτης άμισθος Σύμβουλος του δημάρχου

ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ

Με απόφασή του ο δήμαρχος Αιγιαλείας, Δημήτρης Καλογερόπουλος, ανέθεσε στον Πέτρο Δαδιώτη καθήκοντα, άμισθου Ειδικού Συμβούλου, που θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα αθλητικών υποδομών και εκδηλώσεων ανάπτυξης της λιμενικής ζώνης του δήμου.

Η απόφαση αυτή αποτελεί μια πρώτη επιβράβευση για τον άνθρωπο που καταφέρνει να αποτελεί θεμέλιο λίθο της κοινής προσπάθειας αυτής της δημοτικής αρχής, αλλά και της προηγούμενης, για μεγαλύτερη εξωστρέφεια, απαραίτητη για να γίνει η Αιγιάλεια επιτέλους προορισμός.

Ο Πέτρος Δαδιώτης πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου της Άκολης σήμερα, ήταν ο καταλληλότερος για τη θέση αυτή και μια ματιά στο πλούσιο βιογραφικό του το αποδεικνύει περίτρανα.

Σύμβουλος σε τρία υπουργεία

Ειδικός Σύμβουλος κατά το παρελθόν σε τρία υπουργεία, Άμυνας επί Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου, Αθλητισμού επί Γιάννη Ιωαννίδη και Τουρισμού επί Έλενας Κουντουρά, ήταν ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών. Με σπουδές στην Φυσική Αγωγή, στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο, ο Δαδιώτης είναι παντός καιρού γιατί όπως συνηθίζει να λέει, «πρέπει να κάνουμε κάτι για το Αίγιο».
Το Αίγιο και η Αιγιάλεια ήταν ανέκαθεν στην καρδιά του Πέτρου και γι αυτό θέλει να προσφέρει ανιδιοτελώς, με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο να τον αξιοποιεί ορίζοντάς τον στενό του συνεργάτη σε θέματα Αθλητισμού και Λιμενικής Ζώνης.

Ήταν ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης που κατά τη βράβευσή του στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου έδειξε τον Δαδιώτη, ως τον άνθρωπο που τον έπεισε να γίνει «πρεσβευτής» της Αιγιάλειας όπως είπε και ο δήμαρχος σε εκείνη την εκδήλωση που συγκίνησε όλους όσοι παραβρέθηκαν.

Το λιμάνι και οι αθλητικοί χώροι

Ο Δαδιώτης έχει πιάσει δουλειά στον τομέα ευθύνης του, συμμετείχε στη συνάντηση του δημάρχου με παράγοντες του Παναιγιαλείου με στόχο την ενίσχυση του ιστορικού Συλλόγου, έχει ξεκινήσει συναντήσεις με προέδρους αθλητικών συλλόγων για να ενημερωθεί για τη δράση τους, συνεργάζεται καθημερινά με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Τάκη Ανδριόπουλο και ήδη έχει στείλει πρόσκληση σε ακόμη έναν μεγάλο αθλητή που αναμένεται να επισκεφθεί την πόλη μας προσεχώς.

Όσο για την αξιοποίηση της Λιμενικής Ζώνης, ο Δαδιώτης γίνεται αρωγός του δημάρχου στην προσπάθειά του να βρεθούν οι δίαυλοι επικοινωνίας με την κεντρική διοίκηση, αλλά και οι επενδυτές με αφετηρία το master plan που είναι στα σκαριά.

Μεγάλος του καημός όμως παραμένει η κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου και προς αυτή την κατεύθυνση έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό με τη δημοτική αρχή.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr