background img
banner
banner

Σύσκεψη εν όψει της γενικής απεργίας της 28ης Φλεβάρη

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΙΓΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ… ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Σε σύσκεψη για συντονισμό εν όψει της γενικής απεργίας της 28ης Φλεβάρη, προχωρά την Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα, στα γραφεία του, το Σωματείο Οικοδόμων Αιγίου. Απευθύνει δε κάλεσμα προς όλα τα σωματεία και τους φορείς της Αιγιάλειας να συστρατευτούν.

Σημειώνεται ότι το Σωματείο, για τις 28 Φλεβάρη έχει ήδη αποφασίσει απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία, στις 10.00 το πρωί, ενώ η ημέρα της απεργίας μόνο τυχαία δεν είναι αφού συμπληρώνεται ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, με το Σωματείο Οικοδόμων να αναφέρει πως «το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί» και ότι «τα δάκρυα έγιναν οργή».

«Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας. Τώρα να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στην ακρίβεια. Αυξήσεις στους μισθούς τώρα. Τώρα που οι εργαζόμενοι υποφέρουν από την ακρίβεια, τώρα είναι η ώρα και η ανάγκη για να βγούμε μπροστά, να οργανώσουμε τον διεκδικητικό αγώνα με αγωνιστικές πρωτοβουλίες σε κάθε χώρο δουλειάς. Η ζωή μας δεν είναι κόστος. Τα εργατικά δυστυχήματα – εργοδοτικά εγκλήματα πληθαίνουν. Η πολιτική που αντιμετωπίζει ως κόστος την ανθρώπινη ζωή, που μας θέλει ανυπεράσπιστους μπροστά στις φυσικές καταστροφές, πρέπει να πάρει αγωνιστική απάντηση», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σωματείου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr