background img
banner
banner

Χρ. Αλεξοπούλου: Δρομολογούνται παρεμβάσεις με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών του Οδοντωτού

Στο Βουραϊκό στο σημείο των κατολισθήσεων, από το 2ο έως το 5ο χλμ. της γραμμης Διακοπτό – Καλάβρυτα, βρέθηκε το πρωί η Υφυπουργός Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου. Επρόκειτο για προγραμματισμένη επίσκεψη στα σημεία που έχουν παρουσιαστεί προβλήματα λόγω των τελευταίων κατολισθήσεων με θέμα την αξιολόγηση στις επείγουσες παρεμβάσεις που απαιτούνται προκειμένου να αποτραπεί μόνιμο πρόβλημα με τα δρομολόγια του τρένου.

Η κ. Αλεξοπούλου συνοδευόταν από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ Παναγιώτη Τερεζάκη, τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Αθ. Παπαδόπουλο, τον Καθηγητή Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και μελετητή του ΟΣΕ κ. Κουκουβέλα, εκπροσώπους του Δήμου Αιγιαλείας και της Πολιτικής Προστασίας Αιγιαλείας και Καλαβρύτων και σε δηλώσεις της τόνισε ότι “το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί άμεσα με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών”.

Συμφωνήθηκε να υπάρχει άμεση συνεργασία και αξιολόγηση στις επείγουσες παρεμβάσεις που απαιτούνται προκειμένου να αποτραπεί μόνιμο πρόβλημα με τα δρομολόγια του τρένου ενώ θα «τρέξει» άμεσα και η μελέτη του ΟΣΕ και του Πανεπιστημίου Πατρών για ειδικές «επεμβάσεις» στο σύνολο της γραμμής που θα γίνουν όμως σε δεύτερη φάση, μετά το τέλος των βροχών.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr