background img
banner
banner

Προβάδισμα παραμονής για τον Αστέρα Τέμενης, 66-51 τον Αργοναύτη Νέας Κίου | ΦΩΤΟ

ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1-0 ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν το πάθος και η δύναμη ο Αστέρας Τέμενης νίκησε 66-51 τον Αργοναύτη Νέας Κίου στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου και έκανε το πρώτο βήμα παραμονής στη Νational League 2. To παιχνίδι ήταν ντέρμπι για 37 λεπτά με την αιγιώτικη ομάδα να είναι πάντα μπροστά στο σκορ αλλά οι μαχητικοί φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί και όλα έδειχναν ότι το φινάλε θα ήταν δραματικό. Όμως στο τελευταίο τρίλεπτο τα μεγάλα καλάθια των κορυφαίων Βουρνά και Γκάτζιου σε συνδυασμό με την άμυνα που… έσπαγε κόκαλα έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Αστέρα για να πάρει στο τέλος και διαφορά 15 πόντων.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε μετά από μία περίοδο “αφλογιστίας” και ο Βουκάντιν Πέτροβιτς και είναι χαρακτηριστικό ότι τρεις τους πέτυχαν τους 50 από τους 66 πόντους της ομάδας τους. Από τον Αστέρα δεν αγωνίστηκε ο τιμωρημένος Διαμαντής Σταθακόπουλος ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τις δύο απουσίες του Παλλαδινού και του Δανίκα που λόγω σοβαρού τραυματισμού έχουν χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Αστέρας πήρε άλλες δύο φορές διψήφιες διαφορές στο ματς αλλά ο Αργοναύτης κατάφερε να επιστρέψει. Η πρώτη ήταν νωρίς, στο πρώτο δεκάλεπτο όταν προηγήθηκε 20-9 και δεύτερη στο τρίτο δεκάλεπτο όταν ξέφυγε με 10. Η τρίτη τη ήταν και η… φαρμακερή αφού οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τα χρονικά περιθώρια για να επιστρέψουν. Οι περίπου 80 φίλοι του Αργοναύτη κέρδισαν και τη μάχη της εξέδρας καθώς ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και στο ματς της ερχόμενης Κυριακής οι παίκτες του Αστέρα θα πρέπει να περιμένουν μία ιδιαίτερα “καυτή” ατμόσφαιρα στο κλειστό της Νέας Κίου.

Διαιτητές: Μαρτινάκος – Ανδρεόπουλος – Σάλτας.

Τα δεκάλεπτα: 20-9, 31-28, 48-45, 66-51.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ (Ξενούλης): Βουρνάς 17(1), Σακελλαρόπουλος 6(1), Πέτροβιτς 16(2), Τσουλέας 7(1), Γκάτζιος 17, Καραγγελής 2, Δούβος, Μπίρμπας, Τσιμπούκης, Βαγενάς.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ (Μιχαλόπουλος): Λυμπερέας 7, Ρούζιος 10(1), Κωνσταντίνου 8(1), Πρεδάρης 8(1),  Μιχόπουλος 2, Μιχαλόπουλος 10, Κατσένης, Πουλιόγλου 2, Φλεβάρης, Σαρηγιάννης, Πούλος, Βαβούλης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr