background img
banner
banner

Ετοιμάζεται Γενική Συνέλευση στον Παναιγιάλειο

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΪΟΥ, ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

Η προσωρινή διοίκηση του Παναιγιάλειου που χρονικά ολοκληρώνει την παρουσία της τον Σεπτέμβρη, προγραμματίζει για τις επόμενες μέρες την Γενική Συνέλευση. Το γοργόν και χάριν έχει αφού είναι απόλυτα απαραίτητο να μπει ένα πρώτος προγραμματισμός στα θέματα της ομάδας μεταξύ των οποίων και το γηπεδικό, να δρομολογηθεί ένα πλάνο που θα παρέχει καλύτερες συνθήκες από κάθε άποψη, να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές.

Τα διδάγματα του παρελθόντος με τις καθυστερημένες κινητοποιήσεις στον Αιγιώτικο Σύλλογο, θα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς αποφυγήν. Οι ποδοσφαιριστές και περισσότερο τα παιδιά της περιοχής μας περιμένουν την διοίκηση πριν ξεκινήσουν συζητήσεις με άλλα σωματεία. Και μάλιστα αυτοί που ανήκουν στον Παναιγιάλειο, έχουν πιστοποιήσει την αξία τους και την ικανότητα που διαθέτουν να αγωνίζονται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Το αργότερο αρχές Ιουνίου η Γενική Συνέλευση

Η προσωρινή διοίκηση προετοιμάζεται και εξετάζει πράγματα και λεπτομέρειες πριν ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία τέλεσης της Συνέλευσης. Οι πρώτες εκτιμήσεις τη θέτουν για το τέλος τρέχοντος μηνός, ή στις αρχές του Ιουνίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr