background img
banner
banner

Γιορτή σε φεστιβαλικό κλίμα χαράς και δημιουργίας!

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Ο δραστήριος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Διακοπτού παρουσίασε και φέτος, προχθές Κυριακή 2 Ιουνίου το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του σχολείου, την καθιερωμένη εορτή των απογευματινών, καλλιτεχνικών και αθλητικών εργαστηρίων των παιδικών ομάδων του, εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αντώνη Αριστάρχου και τους καθηγητές των δραστηριοτήτων Μαρία Αγγελοπούλου (θεατρική ομάδα), Γιώργος Αχιλλεόπουλος (χορευτική ομάδα), Γιάννης Ζαβούνης (ομάδα ρομποτικής), Νίκος Καραγιάννης (ομάδα μπάσκετ), Τατιάνα Καραδήμα (ομάδα ζωγραφικής), Μπέσσυ Νάσση (μουσική ομάδα και χορωδία).

Πλήθος παιδιών και γονιών παρακολούθησαν τις πολυποίκιλες παρουσιάσεις των παιδιών από κάθε δράση, μέσα σε ένα φεστιβαλικό κλίμα χαράς και δημιουργίας, με παιχνίδια, ρομποτικές κατασκευές, έκθεση ζωγραφικής, παραδοσιακούς χορούς και μουσικοθεατρική παράσταση, με τον πρόεδρο Στέλλιο Φίλη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Διακοπτού να έχουν προγραμματίσει τα πάντα, ρυθμίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Διασκευή του «Παραμυθιού του Οδοντωτού» της Αναστασίας Ευσταθίου

Στην εορτή ήταν καλεσμένη η συγγραφέας Αναστασία Ευσταθίου, η οποία παρακολούθησε την μουσικοθεατρική παράσταση «το Παραμύθι του Οδοντωτού» το βραβευμένο παραμύθι το οποίο έχει γράψει η ίδια και για τις ανάγκες της παράστασης διασκευάστηκε θεατρικά και μουσικά από την θεατρολόγο Μαρία Αγγελοπούλου και τη μουσικό και συνθέτρια Μπέσσυ Νάσση, αντίστοιχα.
Επίσης, στην εκδήλωση του Συλλόγου παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Μαρία Σταυροπούλου και ο Πρόεδρος Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Λεωνίδας Θεοφανόπουλος, μέλη της τοπικού Συμβουλίου Διακοπτού, εκπαιδευτικοί και γονείς.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr