background img
banner
banner

Ευχές προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ανακοίνωση με ευχές προς τους υποψηφίους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, εξέδωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας. Συγχαίρει δε και τους εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους. Ειδικότερα, εκ μέρους της Ένωσης, ο πρόεδρός της Λεωνίδας Θεοφανόπουλος, αναφέρει: ΄΄Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας, εύχεται σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές, καλή επιτυχία στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων.

Εμείς, οι γονείς σας, παλέψαμε όλο αυτό το διάστημα, υπό τη σκιά των οξυμένων προβλημάτων της καθημερινότητας και των δυσκολιών που διαρκώς χειροτερεύουν να σας στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και κάθε θυσία που απαιτείται για να δώσετε όσο το δυνατόν ανεμπόδιστα αυτόν τον διαρκή αγώνα, τον δικό σας αγώνα για τη μόρφωση και τη ζωή που ονειρεύεστε και σας αξίζει! Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι καλείστε, να δώσετε τις πρώτες μεγάλες δοκιμασίες στη ζωή σας, που θα αποτελέσουν την αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών. Οι γονείς σας, θα είμαστε εκεί δίπλα, στήριγμά σας και τις μέρες των εξετάσεων αλλά και μετά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια και σ’ εκείνους τους καλούς εκπαιδευτικούς οι οποίοι σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την χώρα μας, υπερέβαλαν εαυτόν σε διάθεση και εκπαιδευτική προσφορά προς τα νέα παιδιά που είναι η ελπίδα της πατρίδας μας. Καλή επιτυχία παιδιά μας!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr