background img
banner
banner

Ευχαριστίες του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αλυκής

ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Αλυκής «Ο Άγιος Νικόλαος», με αφορμή την Καθαριότητα της παραλίας και του βυθού στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου και του Ι.Ν.Ο.Α., λόγω της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, εκφράζει θερμές ευχαριστίες.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: ΄΄Οφείλουμε μεγάλο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές, τον Φορέα SaveCoast που δραστηριοποιείται στην προστασία της Παράκτιας Ζώνης και τον Ι.Ν.Ο.Αιγίου για τη συμμετοχή και τη φιλοξενία. Ευχαριστούμε την ομάδα ερασιτεχνών δυτών από την Πάτρα, υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Καρέλα και τον Αιγιώτη αυτοδύτη Αλέκο Φατούρο για τη συμμετοχή. Τη δράση υποστήριξαν πολλοί συμπολίτες και νέα παιδιά που βοήθησαν να συγκεντρωθούν πολλά πλαστικά, καλάμια και ξύλα απότην παραλία. Από το βυθό μπροστά και μέσα στον Ι.Ν.Ο.Α οι δύτες έβγαλαν λάστιχα, σίδερα και πλαστικά. Το «παρών» και την αμέριστη στήριξή τους έδωσαν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Καλογερόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ελευθεριώτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κ. Τηλιγάδης, οι σύμβουλοι της Κοινότητας Αιγίου κ. Μαυρίδης και Λουκόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ροδοδάφνης κ. Παλαιολογόπουλος, εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου και του Λιμενικού Ταμείου, ο Σύμβουλος Δημάρχου κ. Δαδιώτης και μέλη των Διοικήσεων της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων΄΄.

΄΄Το μήνυμα της δράσης είναι πολύ σπουδαίο και απευθύνεται σε όλη την κοινωνία. Πρέπει να προσέχουμε τη φύση γύρω μας, να μην αφήνουμε σκουπίδια στις παραλίες μας και να συμμετέχουμε σε ανάλογες δραστηριότητες΄΄, καταλήγει ο Σύλλογος.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr