background img
banner
banner

Με λαμπρότητα ο εορτασμός για τον Άγιο Νικόλαο στην Αλυκή

Τον  Άγιο Νικόλαο τιμούν με λαμπρότητα και κατάνυξη σήμερα Τετάρτη(παραμονή)  και αύριο Πέμπτη, ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου, στο παρεκκλήσι του  Αγίου Νικολάου στην Αλυκή.

Το απόγευμα της Τετάρτης τελέστηκε Εσπερίνος που χοροστάτησε ο π.  Αθανάσιος Λιακόπουλος, ενώ το πρωί της Πέμπτης θα τελεστεί ο καθιερωμένος Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας του εσπερινού προσφέρθηκαν καφές και αναψυκτικά στα μέλη του συλλόγου, τους προσκυνητές και τους καλεσμένους. Τη δημοτική αρχή εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος έργων Βασιλική Ψυχράμη και ο Αντιδήμαρχος ανάπτυξης και κοινωνικής πρόνοιας Βασίλης Χριστόπουλος, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους, οι δημοτικοί  σύμβουλοι Γιώργος Μεντζελόπουλος και  Χρήστος Γούτος, ο τέως ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας Διονύσιος Τσουκαλάς, οργ. γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Δυτικής Ελλάδας,  ο Φάνης Καφούσιας, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Διγελιωτίκων, το μέλος της Τ.Κ. Αιγίου Γιώτα Γκρέμου, οι πρώην νομαρχιακοί Θεώνη Σταθοπούλου και Γιάννης Μεντζελόπουλος.

Από τις λατρευτικές εκδηλώσεις δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει το ΔΣ του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αλυκής, που παρουσίασε και το πρώτο ημερολόγιο του συλλόγου.

 


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr