background img
banner
banner

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου ξεκινούν πρωινά και απογευματινά τμήματα στο κολυμβητήριο Αιγίου

ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η… ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Παράταση λίγων ημερών δόθηκε στην έναρξη των επίσημων πρωινών και απογευματινών προπονήσεων των δύο κολυμβητικών συλλόγων της Αιγιάλειας, μετά τα προβλήματα που δημιούργησε η αφρικανική σκόνη στο νερό της πισίνας του δημοτικού ανοιχτού κολυμβητηρίου Αιγίου το οποίο τις προηγούμενες ημέρες έδειχνε βρώμικο και θολό (φωτό). Παρά τα μέτρα προστασίας και την κάλυψη της επιφάνειας με την “κουβέρτα” η σκόνη…. κατάφερε να εισχωρήσει στο εσωτερικό της πισίνας δημιουργώντας το πρόβλημα. Η αρχική ημερομηνία έναρξης των τμημάτων του Κ.Ο.Α. και της Φ.Λ.Α. που ήταν στις 3 Ιουνίου, τελικά μεταφέρθηκε για τη Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Σε ανάρτηση της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου στην επίσημη σελίδα του συλλόγου γίνεται λόγος για ελλιπή προστασία της πισίνας καθώς δεν πάρθηκαν τα απαραίτητα μέτρα. “Για την αναβολή στην έναρξη των μαθημάτων και προπονήσεων κολύμβησης, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε αρχικά για το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σας και ταυτόχρονα να σας ζητήσουμε συγνώμη για την μη έναρξη έως και σήμερα. Δυστυχώς αδυνατούμε για την άμεση λειτουργία των τμημάτων μας, μιας και η δημοτική μας πισίνα είναι ακατάλληλη για κολύμπι!

Δεν προστατεύτηκε αρκετά, για άγνωστους λόγους, με την τοποθέτηση του ειδικού συστήματος κάλυψης της πισίνας (κουβέρτας) που υπάρχει στην εγκατάσταση. Αυτό, σε συνδυασμό με την Αφρικανική σκόνη, δημιούργησε μία κατάσταση στο νερό …. μη αρεστή, η οποία δυστυχώς με τα υπάρχοντα μέσα και εξοπλισμό, δεν μπορούσε να επιλυθεί. Εμείς πάντως ως σύλλογος ήδη έχουμε πραγματοποιήσει αγωνιστικές συμμετοχές για το 2024 και έχουμε προγραμματίσει συμμετοχή σε κολυμβητικούς αγώνες τον επόμενο μήνα. Ταυτόχρονα συμμετέχουμε ως ειδικευμένοι εκπαιδευτικοί σε ποικίλα σχολικά προγράμματα που έχουν σχέση με την πισίνα και τα αθλήματα υγρού στίβου! Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας μια και ο αθλητισμός και η νεολαία θα είναι πάντα προτεραιότητα για τον αθλητικό μας σύλλογο”, αναφέρεται μεταξύ άλλων.

“Το νερό ήταν κατάλληλο για κολύμβηση”

Oι υπεύθυνοι του κολυμβητηρίου αλλά και ο πρόεδρος του Κ.Ο.Α. Χρήστος Σπηλιωτόπουλος επεσήμαναν ότι ο καθαρισμός της πισίνας (από ειδικό συνεργείο) έγινε περισσότερο για “αισθητικούς λόγους” και το νερό δεν ήταν ακατάλληλο για κολύμβηση αφού τα δείγματα που εστάλησαν προς έλεγχο έδειξαν το αντίθετο. “ Η συντήρηση ήταν αυτή που γίνεται κάθε χρόνο. Απλά, φέτος παρατηρήθηκε το φαινόμενο με την αφρικανική σκόνη η οποία εισχώρησε στο νερό της πισίνας παρά το ειδικό σύστημα κάλυψης”, είπε μιλώντας στο Protionline.gr ο Χρήστος Σπηλιωτόπουλος.

Τα συνεργεία καθαρισμού όπως ήταν φυσικό… έπιασαν αμέσως δουλειά καi η πισίνα είναι έτοιμη να “υποδεχθεί” τους αθλητές των κολυμβητικών συλλόγων αλλά και το κοινό. Κ.Ο.Α. και Φ.Λ.Α. ξεκινούν τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, ανακοινώνοντας και το πρόγραμμα προπονήσεων. Ο Κολυμβητικός Όμιλος Αιγιαλείας ενημέρωσε ότι από Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 ξεκινούν πρωϊνά και απογευματινά τμήματα από Δευτέρα – Παρασκευή και Σάββατο πρωϊ.

1. «Ιππόκαμποι»
Ημέρες: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή
Ώρα: 10:00-11:00
Ηλικία/Επίπεδο: 4-6 ετών, Αρχάριοι
2. «Δελφίνια»
Ημέρες: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή
Ώρα: 11:00-12:00
Ηλικία/Επίπεδο: 7+ ετών, Αρχάριοι και Προχωρημένοι
3. «Προαγωνιστικό/Αγωνιστικό Τμήμα»
Ημέρες: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή
Ώρα: 12:00-13:00
Ηλικία/Επίπεδο: Αγωνιστικό
4. «Ποσειδώνας»
Ημέρες: Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο
Ώρα: 11:00-12:00
Ηλικία/Επίπεδο: Όλα τα επίπεδα
5. «Κύματα»
Ημέρες: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή
Ώρα: 17:00-18:00
Ηλικία/Επίπεδο: 7+ ετών, Αρχάριοι και Προχωρημένοι
6. «Ψαράκια»
Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή
Ώρα: 18:00-19:00
Ηλικία/Επίπεδο: 4-6 ετών, Αρχάριοι
7. «Αγωνιστικό/Ενηλίκων»
Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή
Ώρα: 19:00-20:00
Ηλικία/Επίπεδο: Αγωνιστικό, Ενηλίκων
8. «Καρχαρίες»
Ημέρες: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
Ώρα: 17:00-18:00
Ηλικία/Επίπεδο: 7+ ετών
Εγγραφές – επανεγγραφές στα τηλέφωνα:
Κωνσταντινίδου Αθηνά – Προπονήτρια ΚΟΑ 6974 695505
Βλαχοπούλου Τασία – Εφορος ΚΟΑ 6946 502324
Κολοκοτρώνη Σοφία – Γραμματέας ΚΟΑ 6999 147637
καθώς και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αιγιαλείας

Παράλληλα ο Κ.Ο.Α. θα έχει για άλλη μια χρονιά, τμήματα ενηλίκων και ειδικά τμήματα ΑΜΕΑ & αποκατάστασης κτλ..

Για τη Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου το αρχικό πρόγραμμα θα είναι Δευτέρα έως και Παρασκευή 9-11πμ και 4-7μμ και το Σάββατο 9-12πμ.

Θα λειτουργήσουν τμήματα κολύμβησης, αγωνιστικά, προ-αγωνιστικά, εκμάθησης από 2 ετών αλλά και ενηλίκων ενώ θα ξεκινήσουν και τμήματα εκμάθησης υδατοσφαίρισης-waterpolo. Επίσης θα γίνει προσπάθεια για λειτουργία τμημάτων υδατοσφαίρισης, συγχρονισμένης και τεχνικής κολύμβησης!

Για πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά 4-5μμ, στο δημοτικό κολυμβητήριο Αιγίου και στο 6974 938949.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr