background img
banner
banner

Τσιμεντοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις στην κοινότητα Σελινούντα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Σημαντική βοήθεια στην κοινότητα Σελινούντα παρείχε η εταιρεία που κατασκευάζει υδροηλεκτρικό έργο στον ποταμό Σελινούντα, προσφέροντας υλικά αλλά και συνεργείο για να τσιμεντοστρωθούν δρόμοι που βρίσκονταν σε ιδιαιτέρως άσχημη κατάσταση.

Πρόκειται για την εταιρεία «Υδροενέργεια» που κατασκευάζει το υδροηλεκτρικό έργο, από την οποία, όπως έκανε γνωστό στo Protionline.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Ανδρέας Παπαγεωργίου, παραχώρησαν τα υλικά για τη ρίψη τσιμέντου σε δρόμους.

΄΄Από την εταιρεία «Υδροενέργεια» μας έδωσαν μεγάλη ποσότητα μπετόν, σιδηροπλέγματα και συνεργείο ώστε να τσιμεντοστρωθούν κάποιοι δρόμοι που ήταν χωμάτινοι και οι οποίοι βρίσκονται μέσα στον οικισμό αλλά και πέριξ αυτού΄΄, είπε ο πρόεδρος, τονίζοντας: ΄΄Πρόκειται για αγροτικούς δρόμους με μεγάλη κλίση, οι οποίοι ήταν κακοτράχαλοι και δυσπρόσιτοι και δυσκόλευαν την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ως πρόεδρος μαζί με το τοπικό συμβούλιο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους της εταιρείας και συγκεκριμένα τον Ηλία Γεωργουλέα, υπεύθυνο της εταιρείας, για την προσφορά τους αυτή στην κοινότητά μας΄΄.

Να σημειωθεί ότι τα έργα εκτελέστηκαν το προηγούμενο διάστημα, τμηματικά και πλέον οι δρόμοι αυτοί είναι βατοί και ασφαλείς για τους πολίτες.

Ρίψη ασφάλτου μέσω της εργολαβίας του δήμου

Επιπλέον, στην κοινότητα εκτελέστηκε και ένα ακόμη έργο που άλλαξε την εικόνα σε κεντρικό σημείο. Πρόκειται για τη ρίψη ασφάλτου σε περίπου 300 μέτρα δρόμου που οδηγεί στον κεντρικό δρόμο του χωριού και τον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας που ήταν πάρκινγκ.

Ο κ. Παπαγεωργίου σημείωσε γι’ αυτό: ΄΄Ευχαριστούμε την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βασίλη Χριστόπουλο για το ασφαλτικό, που βελτιώνει την εικόνα και εξυπηρετεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες του χωριού μας΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr