background img
banner
banner

Ασφαλτοστρώσεις σε προβληματικά σημεία της Ροδοδάφνης

ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δρόμους εύκολα προσβάσιμους και κυρίως ασφαλείς επιθυμεί να εξασφαλίσει η Δημοτική Κοινότητα Ροδοδάφνης. Η ώρα που η απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου για ασφαλτοστρώσεις, υλοποιείται, έφτασε καθώς έγινε ρίψη ασφάλτου σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της κοινότητας προς ικανοποίηση των κατοίκων.

Πρόκειται για πολυσύχναστους δρόμους από τους οποίους περνούν καθημερινά δεκάδες πολίτες, κάποιοι από τους οποίους είχαν υποστεί ζημιά εξαιτίας των έργων της αποχέτευσης, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν και επικινδυνότητα.

Όπως έκανε γνωστό στο Protionline.gr ο πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργος Παλαιολογόπουλος, ΄΄έγινε χθες ασφαλτόστρωση σε δρόμους της Ροδοδάφνης και συγκεκριμένα άσφαλτος έπεσε στον κεντρικό δρόμο του χωριού που παρουσίαζε προβλήματα στο οδόστρωμα εξαιτίας των έργων του αποχετευτικού, ενώ έχουν περάσει πολλά χρόνια και από την τελευταία φορά που έγινε κάποια παρέμβαση’’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ασφαλτόστρωση από την είσοδο στο χωριό της Ροδοδάφνης μέχρι και την έξοδο στην Παλαιά Εθνική Οδό έγινε με την συμβολή της Intrakat, εταιρία που εκτελεί το έργο των δικτύων αποχέτευσης.

Στόχος οι ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις δημοτών και επισκεπτών

΄΄Αποκαταστήσαμε το πρώτο τμήμα στην είσοδο από τα ανατολικά και πλέον και το άλλο κομμάτι από τα δυτικά. Αυτοί οι δρόμοι ενώθηκαν και ασφαλτοστρώθηκαν με νέο τάπητα. Έχουν μείνει κάποια κομμάτια τα οποία θα φτιάξουμε επίσης. Μεριμνούμε για τις ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις των συνδημοτών μας και των επισκεπτών της περιοχής μας΄΄, είπε ακόμη ο κ. Παλαιολογόπουλος. Αναφορικά με τα υπολειπόμενα τμήματα που πρέπει να ασφαλτοστρωθούν, είπε πως είναι ο δρόμος στον οικισμό Αγίου Γεωργίου Ροδοδάφνης, από το εργοστάσιο της Cavino μέχρι τον οικισμό, καθώς επίσης και δύο δρόμοι στην Άβυθο οι οποίοι έχουν καταστραφεί από τις εργασίες του αποχετευτικού. ΄΄Σιγά – σιγά υλοποιείται το σχέδιό μας που αναβαθμίζει την περιοχή μας και βελτιώνει την καθημερινότητα των κατοίκων΄΄, πρόσθεσε ο πρέοδρος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr