background img
banner
banner

Επιτυχημένες οι «Ημέρες Καριέρας στα Επαγγέλματα Τουρισμού»

ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΙΓΙΟΥ

Επιτυχής ήταν η ολοκλήρωση των “Ημερών Καριέρας στα Επαγγέλματα του Τουρισμού” από τη Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Αιγίου, με την Υποστήριξη των Ομίλων Ξενοδοχείων Grecotel, Apeiron Blue Santorini και Atlantica Hotels & Resorts.

Η ΣΑΕΚ Αιγίου παρουσίασε με επιτυχία τις “Ημέρες Καριέρας στα Επαγγέλματα του Τουρισμού”, μια εκδήλωση που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και γνώσης για τους μελλοντικούς επαγγελματίες του κλάδου. Με την ευγενική υποστήριξη των κορυφαίων ομίλων ξενοδοχείων Grecotel, Apeiron Blue Santorini και Atlantica Hotels & Resorts, η εκδήλωση απέκτησε έναν ιδιαίτερο βαθμό αξιοπιστίας και επαγγελματισμού. Κορυφαίοι επαγγελματίες του τουρισμού μοιράστηκαν τις πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις τους με τους σπουδαστές και τους παρευρισκόμενους, δημιουργώντας ένα εποικοδομητικό περιβάλλον συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων. Οι συζητήσεις αντανακλούσαν το βάθος και το ενδιαφέρον που παρουσιάζει ο τομέας του τουρισμού, προσφέροντας νέες ενθουσιώδεις προοπτικές στους συμμετέχοντες. Οι σπουδαστές είχαν την εξαιρετική ευκαιρία να επικοινωνήσουν άμεσα με εκπροσώπους της βιομηχανίας του τουρισμού, ανακαλύπτοντας επαγγελματικές ευκαιρίες για πρακτική άσκηση και εργασία στον συγκεκριμένο χώρο.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΣΑΕΚ Αιγίου δεσμεύεται να συνεχίσει να προωθεί την εκπαίδευση και την επαγγελματική ανάπτυξη των φοιτητών της, διοργανώνοντας εκδηλώσεις που ενδυναμώνουν και ενισχύουν την προοπτική σταδιοδρομίας τους.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr