background img
banner
banner

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ: Η… Νίκη είναι δική του!

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΙΓΙΩΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ …ΣΗΚΩΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ – ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR

Με 41.405 σταυρούς, ο Νίκος Αναδιώτης μπαίνει πανηγυρικά στην Ευρωβουλή, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ήρθε πρώτος σε ψήφους στο κόμμα «Νίκη» με το οποίο κατήλθε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, είναι ο μοναδικός που θα εκπροσωπήσει το κόμμα και είναι ο πρώτος Αιγιώτης που εκλέγεται στο Ευρωκοινοβούλιο.

Κι αν κάποιοι σπεύδουν να βγάλουν συμπεράσματα για το κατά πόσο θα βοηθήσει τη χώρα στο Στρασβούργο ταυτίζοντάς τον αποκλειστικά με το μόντελινγκ που τον έκανε γνωστό, ο ίδιος με τις αρχές, την πορεία και τη θέλησή του αποδεικνύει πως αυτός ήταν μόλις ένας δρόμος. Και έχει να βαδίσει πολλούς.

Ο ίδιος ξεπέρασε κατά πολύ τον 2ο στο κόμμα του, Δημήτρη Μεταλληνό, ενώ στην τρίτη θέση της «Νίκης» ήταν ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης.

Ποιος είναι ο Νίκος Αναδιώτης

Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Αίγιο. Είναι γιος του γιατρού Σπύρου Αναδιώτη και της Κατερίνας Αναδιώτη. Είναι πτυχιούχος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές Φυσικοθεραπείας στο ΑΤΕΙ Πάτρας.

Η εμπειρία του στον χώρο της τηλεόρασης προέρχεται από συμμετοχές με πρωταγωνιστικούς και βασικούς ρόλους σε σήριαλ, όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό του. Μεταξύ άλλων έπαιξε στα σίριαλ «Βασιλιάδες», «Αν ήμουν πλούσιος» και «Τα πέντε κλειδιά». Επίσης ήταν παρουσιαστής και συμπαρουσιαστής σε εκπομπές ψυχαγωγίας και επικαιρότητας.

Διαθέτει επιχειρηματική εμπειρία στον χώρο της εστίασης, σε υπηρεσίες φυσικής αγωγής αλλά και εξατομικευμένων συμβουλών φυσικής κατάστασης και personal training στο Αίγιο, όπου και σήμερα διαμένει με την οικογένειά του.

Ο κ. Αναδιώτης είναι πατέρας δύο τέκνων και τονίζει το «έμφυτο ενδιαφέρον» του «για τα κοινά και με Ορθόδοξο βίωμα, διακονεί τον πλησίον μέσα από τον φιλανθρωπικό σύλλογο Άγιος Αλέξιος».

Συστρατεύτηκε «στον ευγενικό αγώνα της Νίκης», όπως τόνισε προκειμένου «να υπερασπισθεί τις αξίες της παραδοσιακής οικογένειας, της πίστης και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, που αξίζει να ξαναλάμψουν στην πατρίδα μας όσο και στην Ευρώπη».

Προβληματισμένος για την αποχή

Το Protionline.gr επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε να κάνει μία αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Όπως είπε, ΄΄το πιο λυπηρό της υπόθεσης των ευρωεκλογών της περασμένης Κυριακής ήταν η τεράστια αποχή που σημειώθηκε και αυτό, είναι κάτι που μας προβληματίζει όλους. Δυστυχώς και στην Αιγιάλεια σημειώθηκε έντονη αποχή και ψάχνω να βρω και εγώ και οι συνεργάτες μου, τα αίτια που ο κόσμος τελικά δεν ήρθε να ψηφίσει, να βρούμε το αποτύπωμα που αφήνει η τάση της χθεσινής (προχθεσινής) κάλπης και γιατί έδειξε να γυρνάει την πλάτη σε μία απολύτως δημοκρατική διαδικασία΄΄.

«Είμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου ότι έκανα το καλύτερο που μπορούσα»

Αναφορικά με τα συναισθήματά του για τη δική του επιτυχία, είπε: ΄΄Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία μου και το μόνο που έχω να πω είναι ότι έκανα το ανθρωπίνως δυνατό.
Ο Θεός με βοήθησε πολύ σε αυτή την εκλογική μάχη και παρ’ όλες τις δυσκολίες που συναντήσαμε, τα καταφέραμε. Είμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου ότι έκανα το καλύτερο που μπορούσα και ευχαριστώ πρωτίστως την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους, τους φίλους που εκτιμώ και αγαπώ αλλά κυρίως, τον κόσμο που με στήριξε και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Έδωσα από την αρχή έναν τίμιο και όμορφο αγώνα και νομίζω ότι η εκλογική εντολή μάς αναγκάζει να σηκώσουμε τα μανίκια, να δουλέψουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε. Ευχαριστώ τους ψηφοφόρους μου σε όλη την χώρα και φυσικά, τους εκατοντάδες φίλους μου από τον τόπο μου, την Αιγιάλεια, που με στήριξαν και πίστεψαν σε μένα΄΄.

Η… επόμενη μέρα

Ως προς την… επόμενη μέρα, σημειώνει: ΄΄Ξενικινά ένας πολύ δύσκολος αγώνας για όλους τους πολιτικούς που εκλέγονται στην Ευρωβουλή και αυτό που προέχει είναι να υπερασπιστούμε τα εθνικά και κοινωνικά θέματα της πατρίδας μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είναι κάτι πολύ δύσκολο, γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις επιτροπές και επιστημονικές ομάδες που ελέγχουν το καθετί στην Ευρώπη. Δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα σε αυτή την ευρωπαϊκή διαδικασία που ξεκινά για μένα τώρα, να είχα έναν βουλευτή ακόμα στο πλευρό μου, έναν βουλευτή της «Νίκης» ακόμα, για να μπορέσουμε να ενώσουμε ακόμα περισσότερο τις φωνές μας. Αλλά και μόνος μου… θα κάνω ό,τι μπορώ. Θα τα καταφέρω΄΄.

Η θετική ενέργεια που έλαβε από τρεις Μητροπολίτες

Βαθιά θρησκευόμενος, ο Νίκος Αναδιώτης πιστεύει πως στην επιτυχία του συνέβαλε η ευχή των Μητροπολιτών και κυρίως η βοήθεια του Θεού. ΄΄Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως τον μέσο ψηφοφόρο, τον κόσμο που με στήριξε και με εμπιστεύτηκε με την ψήφο του. Είναι πολύ δυνατό αυτό το συναίσθημα και νιώθω ευγνωμοσύνη για την τιμή που μου έκαναν. Πήρα την ευχή του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου και νομίζω ότι με βοήθησε αρκετά το πνεύμα του και η θετική του ενέργεια για να επιτύχω τον στόχο μου. Θέλω να σημειώσω την πολύτιμη βοήθεια που εισέπραξα από τον Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο και τον ευχαριστώ για τη στήριξη στο πρόσωπό μου, και βεβαίως τον Μητροπολίτη Πατρών κ.Χρυσόστομο που πίστεψε σε εμένα από την αρχή και ήταν κοντά μου. ΄΄.

«Η Ευρώπη της νέας εποχής και του αύριο ξεκινά από σήμερα»

΄΄Νομίζω ότι η ανάγκη του κόσμου να αποκτήσει η «Νίκη» πιο δυνατό βήμα και πιο δυνατή φωνή, αποτυπώθηκε στο τελικό αποτέλεσμα των εκλογών.

Το κόμμα μας, πήγε καλά και στην Αχαΐα και γενικά. Όμως δεν πρέπει να μείνουμε απλά σε αυτό, πρέπει όλοι να καταλάβουν, και κυρίως όσοι δίστασαν αυτή τη φορά να μας στηρίξουν και να μας εμπιστευτούν, ότι πρέπει να το κάνουν στις επόμενες εκλογές, ποτέ δεν είναι αργά. Οι ψηφοφόροι πρέπει να καταλάβουν την δυναμική και το εύρος που έχει το κόμμα της Νίκης΄΄, επισήμανε ακόμη ο κ. Αναδιώτης, ερωτηθείς για το κόμμα με το οποίο εκλέχθηκε.

Τέλος, ερωτώμενος για το πού κατατάσσει τον εαυτό του πολιτικά, σημείωσε: ΄΄Θέλω τα παιδιά μου να χαίρονται για μένα να βλέπουν έναν δημοκράτη που αγαπάει την πατρίδα του. Μας λυπεί η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη. Σίγουρα είμαστε υπέρ των μελών κρατών της Ευρώπης, λέμε όχι στον ολοκληρωτισμό, σεβόμαστε το κάθε έθνος ξεχωριστά όπως κι αυτό πρέπει να μας σέβεται. Αυτό πρεσβεύουμε κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Η Ευρώπη της νέας εποχής και του αύριο ξεκινά από σήμερα΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr