background img
banner
banner

Επανεκλογή Αλέξη Σωτηρόπουλου στην προεδρία του Συλλόγου Τέμενης

ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

Μία ημέρα μετά τις εκλογές συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμένης «Η Ένωση». Πρόεδρος επανεξελέγη ο δραστήριος Αλέξης Σωτηρόπουλος, ενώ στο νέο Δ.Σ. παρατηρείται εκλογή και νέων προσώπων.

Τα εκλεγμένα μέλη του συλλόγου μετά από μυστική ψηφοφορία συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος Αλέξης Σωτηρόπουλος, αντιπρόεδρος Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος, ταμίας Αθηνά Κούτουλα, γραμματέας Ιουλία Λάκκα, μέλη Γιάννης Μελισσουργός (υπεύθυνος μέσων επικοινωνίας), Πηνελόπη Ευσταθίου (βοηθός χοροδιδασκάλου για τις ενδυμασίες), Δημήτρης Κάντας (υπεύθυνος αρχείου).

Τα «ευχαριστώ» και οι νέοι στόχοι

Σε δήλωσή του, ο επανεκλεγείς πρόεδρος κ. Σωτηρόπουλος, ανέφερε: ΄΄Ευχαριστώ. Τίτλοι αρχής… Και όχι τέλους. Σαν πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης “Η Ένωση” θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά από καρδιάς όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και την ψήφο τους καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην διεκπεραίωση της εκλογικής διαδικασίας. Η συνεχής άνοδος του αριθμού των ψηφοφόρων (473) πλέον, πέρα από την χαρά για την αποδοχή που μας δείχνει… Σαν Σύλλογο μας γεμίζει με πολύ μεγάλη ευθύνη να ανταποκριθούμε στις επιταγές των καιρών και τις επιθυμίες όλων σας. Οι 400 ψήφοι όμως στο πρόσωπο μου με δυναμώνουν τόσο όσο ποτέ άλλοτε… Από σήμερα σας χρειαζόμαστε όλους στο πλευρό μας. Τα όνειρα μας πολλά. Οι στόχοι έχουν ήδη χρονοθετηθεί. Η αμεσότητα με όλους σας, απαραίτητη. Στόχος μας άμεσος είναι να μπορέσουμε να μπούμε μέσα στα σπίτια  σας και τα σπίτια σας μέσα στο Σύλλογο μας. Θα είμαστε εδώ για οτιδήποτε  μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι. Η αλληλεγγύη, η κοινωνικότητα, η διεύρυνση  και το άνοιγμα του Συλλόγου στην κοινωνία είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας΄΄.

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος αναφέρει: ΄΄Ένα πολύ μεγάλο και ειλικρινέστατο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους όσους συνεχίζουν και στηρίζουν τις προσπάθειες του Συλλόγου μας για πολιτισμό συμμετοχή παράδοση  αξίες και χαρά στις ζωές μας. Οι χαλεποί καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας. Η  προσπάθειά μας μαζί με τη συμμετοχή σας, αποτελεί τη συνταγή για τα καλύτερα. Η εποικοδομητική και καλοπροαίρετη κριτική με γνώμονα την συνεργασία, την ενίσχυση της πρωτοβουλίας και την αλληλεπίδραση μέσα στη διαφορετικότητα όλων μας, είναι καλοδεχούμενη. Η προσφορά από κοινού είναι αυτή που θα κάνει τις ζωές όλων μας , λίγο καλύτερες με περισσότερα χαμόγελα. Να είστε όλοι καλά!!!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr