background img
banner
banner

Γιορτή γυναίκας με κέφι και χορό ως το πρωί!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΕΜΕΝΗΣ

Μια βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες, γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου, στο κατάμεστο «Mezzo Mezzo» στην παραλία Τέμενης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέμενης «Η Ένωση». Άπαντες είχαν όμορφη διάθεση και το κέφι άναψε από νωρίς, με τραγούδι και χορό σε κάθε σημείο του μαγαζιού.

Αυτό οφείλεται στους ανθρώπους του Συλλόγου που… είχαν βάλει τα δυνατά τους, αλλά και στην εξαιρετική ορχήστρα με τους Γιώργο Βόσσο, Ρούλα Ζαγορίτη και Μάκη Κολοβό. Ο Σύλλογος πρόσφερε σε όλες τις γυναίκες ένα αναμνηστικό συμβολικό δωράκι, με το οποίο συμμετείχαν αυτόματα και στη κλήρωση για μια πλήρη περιποίηση προσώπου, προσφορά του Beauty Land- Ελευθερία Μαρνέλη. Η τυχερή της βραδιάς ήταν η Γαρυφαλλιά Στρατή. ΄΄Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες και του χρόνου να είμαστε καλά και να γιορτάσουμε και πάλι όλοι μαζί. Θα φροντίσουμε να είμαστε σε μεγαλύτερο χώρο, ζητούμε συγγνώμη που δεν κατέστη δυνατό να έρθουν όλες οι ενδιαφερόμενες. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογός μας τιμά αυτή την ημέρα. Φέτος όμως είναι διαφορετικό διότι αλλάξαμε το καθιερωμένο καφέ και κάναμε μια όμορφη βραδιά τιμώντας εσάς, τις γυναίκες!!!΄΄, ανέφερε στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλέξης Σωτηρόπουλος, προσθέτοντας χαριτολογώντας: ΄΄Κλείνοντας θα ήθελα δύο χειροκροτήματα: ένα για την όμορφη ορχήστρα μας και ένα για εσάς κι ας μας νευριάζετε ώρες- ώρες εμάς τους άντρες, το δικαιούστε!΄΄.

Να σημειωθεί πως την εκδήλωση πλαισίωσαν περισσότερες από 140 γυναίκες, ενώ το γλέντι κράτησε ως τις 5.00 το πρωί! Εκ μέρους της Αχαιής υφυπουργού Μεταφορών Χριστίνας Αλεξοπούλου παρέστη η Θεώνη Σταθοπούλου ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος της Τέμενης Τριαντάφυλλος Λουκόπουλος.

Να γίνει θεσμός…

Ο κ. Σωτηρόπουλος, όντας πολύ ευχαριστημένος από τη βραδιά, τόνισε πως το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου θα επιδιώξει να γίνει θεσμός η συγκεκριμένη δράση, και αφενός απηύθυνε ευχαριστίες αφενός προς τον κόσμο που στήριξε και συμμετέχει σε όλες τις προσπάθειες, αφετέρου στα μέλη του συλλόγου για τη συνεχή και άκοπη προσφορά τους, να αναδειχθεί το χωριό, τα ήθη και έθιμα της ευρύτερης περιοχής.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr