background img
banner
banner

Με υποσχέσεις επιτυχίας το νέο πλάνο της Φλόγας Ροδιάς

ΑΡΗΣ ΠΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Ο πρόεδρος Γιώργος Παπαδογεώργος και εκπρόσωποι από την διοίκηση της Φλόγας Ροδιάς, είχαν σημαντική συνάντηση το βράδυ της Δευτέρας 1 Ιουλίου με τους νέους προπονητές που θα πορευθεί το σωματείο της Ροδιάς στη νέα σεζόν.

Πρόκειται για τον Αρη Πατσόπουλο που είχε πρόσφατα συνεργαστεί με την Φλόγα και τον παλαίμαχο γνωστό ποδοσφαιριστή Ηλία Δημόπουλο.

Οι δυο προπονητές θα αναλάβουν την ερασιτεχνική ομάδα στην Γ΄ κατηγορία και τα παιδικά τμήματα, στα οποία παρατηρείται μια κινητοποίηση σε ότι αφορά την στελέχωσή τους και σίγουρα αποτελεί ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για το μέλλον της Φλόγας.

Ρόστερ και μεταγραφές

Οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές της περυσινής ομάδας συνεχίζονται, ενώ έχουν από τώρα κλειστεί συμφωνίες με νέους παίκτες που θα έρθουν με μεταγραφή και θα ανακοινωθούν εφ’ όσον έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία με τα δελτία τους.

Βάση στην Ακαδημία

Εκεί που στάθηκε περισσότερο η διοίκηση της Φλόγας, ήταν η προετοιμασία και η καλή οργάνωση στα παιδικά τμήματα. Κι αυτό γιατί το νέο πλάνο δεν σταματά μόνο στην επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, αλλά έχει βάθος χρόνου και το μέλλον στο σωματείο είναι τα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr