background img
banner
banner

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Με ήττα ξεκίνησε τα play off η Φλόγα Ροδιάς

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Η ΑΡΓΥΡΑ

Η Αργυρά έχει αποδειχτεί δύσκολος αντίπαλος για την Φλόγα Ροδιάς. Στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου η ομάδα της Ροδιάς γνώρισε την ήττα από την Αργυρά, η οποία ήταν η 3η στη φετινή σεζόν. Όσες δηλαδή οι ήττες που έχει δεχτεί συνολικά η Ροδιά σε πρωτάθλημα και μπαράζ.

Εκ των πραγμάτων η ομάδα του Γιώργου Αμασιάδη υποχρεώνεται να διεκδικεί μόνο θετικά αποτελέσματα στα πέντε παιχνίδια που ακολουθούν για την κατάληψη των δυο πρώτων θέσεων που οδηγούν στην Β΄ κατηγορία.

Το Ζαβλάνι ήταν στην πρώτη θέση και δεχόμενο την εντός έδρας ήττα 0-2 από την Φλόγα Κ. Καστριτσίου βρέθηκε στην 3η έχοντας έτσι απολέσει τα προνόμια που κατείχε.

Αργυρά – Φλόγα Ροδιάς 1-0

Με το γκολ του Κουμπάρου στο 52΄ η Αργυρά εκμεταλλευόμενη και την ήττα του Ζαβλανίου 0-2 από την Φλόγα Κ. Καστριτσίου, πέρασε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των μπαράζ ανόδου και κοιτάζει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Χωρίς πολλές φάσεις το ντέρμπι, με την Αργυρά να εκμεταλλεύεται την κόντρα επίθεση ύστερα από ένα φάουλ που είχε κερδίσει η Φλόγα και να σημειώνει το γκολ που έκρινε τη συνάντηση, αφού άργησαν οι επιστροφές των παικτών της Ροδιάς.

Δυο αποβολές το Ζαβλάνι

Με δυο απουσίες θα παραταχθεί το Ζαβλάνι στην Ροδιά να αντιμετωπίσει την Φλόγα για την 2η αγωνιστική των play off.
Συγκεκριμένα στο παιχνίδι του Ζαβλανίου με την Φλόγα Κ. Καστριτσίου, την κόκκινη κάρτα αντίκρισαν οι Κωστόπουλος και Σανδραβέλης.

1η αγωνιστική play off

Αργυρά – Φλόγα Ροδιάς 1-0
52΄ Κουμπάρος
Ζαβλάνι – Φλόγα Κ.Κ. 0-2
31΄ Παπαδόπουλος, 92΄Ρήγας


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr