background img
banner
banner

Μία αξιόλογη μουσικοποιητική βραδιά στα Βαλιμίτικα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΑΙΟΛΟ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ «ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ»

Σε κλίμα μυσταγωγίας με εξαίρετες μουσικές και στίχους ποιημάτων πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη βράδυ στο «Αργυροπούλειο» Πολιτιστικό Κέντρο Βαλιμιτίκων, η μουσικοποιητική βραδιά που διοργάνωσαν ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλιμιτίκων «Ο Αίολος» και η Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Αιγιαλείας «Οι Τρεις Ιεράρχες».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της Χορωδίας Βαλιμιτίκων με Μαέστρο τη Μπέσσυ Νάσση, με τη μελωδική φωνή και τους ήχους της κιθάρας του Γιάννη Καραμάνου και τις νότες του Παναγιώτη Στούρα που έπαιξε ακορντεόν. Η φιλόλογος, πρόεδρος της Ι.Λ.Ε.Α. Βάνα Μπεντεβή απήγγειλε ποίημα της Λένας Κουτσοχέρα ενώ έκανε και εισήγηση για τον Λόρδο Βύρωνα.

Εύστοχη ήταν και η ομιλία τόσο από πλευράς του φιλολόγου Κώστα Κλάγκου όσο και από την εκπαιδευτικό Ελένη Δημητριάδη. Στη συνέχεια, η εκπαιδευτικός του Δημοτικού Σχολείου Τέμενης Χριστίνα Κοκοτή απήγγειλε ποίηση. Στίχους ποιημάτων απήγγειλε και η εκπαιδευτικός Ευτυχία Τσουρούτη. Επίσης, υπήρξαν κι άλλες απαγγελίες ποιημάτων για το ελληνικό φρόνημα, εν όψει της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου.

Τη βραδιά παρουσίασαν οι Βασιλική Κυριακοπούλου – Λουκοπούλου και η Σοφία Αλεξοπούλου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr