background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δυσκόλεψαν τα πράγματα και για την ΑΕ Καλαβρύτων

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ ΣΤΑ PLAY OUT

Η 2η εκτός έδρας ήττα της ΑΕΚ Καλαβρύτων στα μπαράζ παραμονής, αυτή την φορά από τα Ροΐτικα, κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την παραμονή των Καλαβρύτων στην Α΄ κατηγορία. Η ομάδα του Κωστή Βλάχου έχει μια νίκη στο μοναδικό παιχνίδι που έδωσε μέχρι τώρα στην ισχυρή της έδρα, όπως όμως έχουμε τονίσει τίποτα δεν γίνεται χωρίς να συνυπάρξουν και θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας. Ήδη η απόσταση από την πρώτη 8άδα που θα παραμείνει και στην κατηγορία έχει ανέλθει στους 7 βαθμούς, που πρέπει να καλυφτούν στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια.

Τελειώνουν οι ελπίδες για την Θύελλα Αιγίου

Με δυο βαθμούς ξεκίνησε τα μπαράζ παραμονής η Θύελλα Αιγίου και σε αυτούς έχει παραμείνει ύστερα από τρεις διαδοχικές ήττες. Πλέον ο υποβιβασμός και η επιστροφή στην Β΄ κατηγορία είναι θέμα χρόνου για την ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου, που από τώρα προετοιμάζει νεαρούς ποδοσφαιριστές με εμπειρίες και χρόνο συμμετοχής.

Πρώτη ήττα η Αιγείρα / Ακράτα

Στην εκτός έδρας αγωνιστική υποχρέωση με τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων, η Αιγείρα / Ακράτα γνώρισε την πρώτη της ήττα στα play out.
Γεγονός που βαθμολογικά δεν ανησυχεί ιδιαίτερα το σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας, απλά διοίκηση και τεχνική ηγεσία δεν θέλουν τους ποδοσφαιριστές χωρίς διάθεση και κίνητρο, κάτι που μεν τους επιτρέπει η βαθμολογική θέση, όμως απαιτείται να πασχίζουν για τη νίκη και την ιστορία της Ενωσης.

Προηγείται στα γκολ των αγώνων μπαράζ ο Αποσκίτης

Ο Νίκος Αποσκίτης του Πήγασου είχε πέντε γκολ από την 2η αγωνιστική και σε αυτά παρέμεινε, αφού έχασε πέναλτι στο 2-2 της ομάδας του με την Αναγέννηση.
Προηγείται στον πίνακα των σκόρερς και τον ακολουθούν: Ο Σκιαδαρέσης των Ροΐτικων με 4 γκολ, ύστερα από το χατ τρικ που πέτυχε απέναντι στα Καλάβρυτα και με 3 γκολ ο Δημητρέλος της Δόξας Νιφορεΐκων.

Αρκετοί παίκτες έχουν σκοράρει δυο γκολ, μόνο ένας από την περιοχή μας που είναι ο Νίκος Διαμαντόπουλος της Θύελλας Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr