background img
banner
banner

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Xέρι – χέρι η 4άδα των play off στον 2ο όμιλο

ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ

Έχουν πραγματοποιηθεί τρία παιχνίδια στα μπαράζ για την άνοδο στην Β΄ κατηγορία, στα οποία η Φλόγα Ροδιάς έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα. Νίκη με το Ζαβλάνι και ισοπαλία με την Φλόγα Κ. Καστριτσίου στην Ροδιά, ενώ γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από την Αργυρά.
Ύστερα από την 3η αγωνιστική τυχαίνει να ισοβαθμούν στους 14 βαθμούς οι τέσσερις μονομάχοι, στον στόχο της κατάληψης των δυο πρώτων θέσεων που οδηγούν στην άνοδο.

Πολλές χαμένες ευκαιρίες η Φλόγα Ροδιάς

Προηγήθηκε με τον Κατσαούνη στην Ροδιά η Φλόγα στο 25΄ και με μακρινό σουτ του Γιάννη Κουτσουμπελίτη το Κάτω Καστρίτσι ισοφάρισε 1-1 σε μια φάση που ο δυνατός αέρας έπαιξε τον ρόλο του για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα.
Παρά την υπεροχή και το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά το 60΄, η ομάδα της Ροδιάς δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση των φιλοξενούμενων, αφήνοντας έτσι εντός έδρας δυο πολύτιμους βαθμούς.

Πάλι στην Ροδιά θα παίξει η Φλόγα

Την ερχόμενη Κυριακή η Φλόγα θα δώσει το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο γήπεδό της, με αντίπαλο αυτή την φορά την Αργυρά. Χαρακτηριστικό ότι η Αργυρά δεν έχει χάσει βαθμό μέχρι τώρα σε αυτή τη σεζόν από την Φλόγα, που θα χρειαστεί μαζί με έναν δύσκολο αντίπαλο να τα βάλει και με την εις βάρος της στατιστική.
Απαραίτητο κρίνεται το θετικό αποτέλεσμα για την Φλόγα, αφού στα δυο τελευταία παιχνίδια θα παίξει εκτός έδρας με Ζαβλάνι και Φλόγα Κ. Καστριτσίου αντίστοιχα.
Το θετικό για την ομάδα του Γιώργου Αμασιάδη είναι ότι επιστρέφει ο Γιαννόπουλος με τον Χριστόπουλο, που είναι πολύτιμοι και μπορούν να δώσουν άλλον «αέρα» στον στόχο της ανόδου.

Ξέσπασε το Ζαβλάνι 4-0 την Αργυρά

Μετά τις δυο ήττες στα πρώτα παιχνίδια των play off, το Ζαβλάνι επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο σημειώνοντας μεγάλη σε έκταση νίκη 4-0 σε βάρος της Αργυράς με τρία γκολ από το α΄ ημίχρονο. Έχει όμως στη συνέχεια εκτός έδρας τα δυο από τα τρία παιχνίδια που απομένουν.

3η αγωνιστική play off – Τα αποτελέσματα
Ζαβλάνι – Αργυρά 4-0
16΄ 88΄ Κωστόπουλος, 29΄ Γιαχαλής, 41΄ Χότζα
Φλόγα Ροδιάς – Φλόγα Κ.Κ. 1-1
25΄ Κατσαούνης – 37΄ Ι. Κουτσουμπελίτης


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr