background img
banner
banner

ΜΟΤΟΚΡΟΣ: Με συμμετοχές από Θεσσαλονίκη μέχρι Κρήτη το «Training For Children» της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Η ΑΙΓΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

Με την δεύτερη εκδήλωση “Motocross Training For Children” που θα πραγματοποιηθεί στο Αίγιο τις 27 και 28 Ιουλίου συνεχίζει τις δραστηριότητές της η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.

Μια μοναδική εκδήλωση που διεξάγεται για 4η χρονιά, μία πραγματική γιορτή του μοτοκρός που έχει αγκαλιαστεί από όλους στην Ελλάδα με συμμετοχές από Κρήτη , Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Αθηνά, Αγρίνιο, Ζάκυνθο, και αφορά παιδιά από τεσσάρων ετών έως 16. Σκοπό έχει να μάθει στα παιδιά και τους γονείς που δεν έχουν εμπειρία, τους κανονισμούς αγώνων και τον τρόπο που πρέπει να προπονούνται για να συμμετέχουν στο μέλλον σε αυτούς.

Είναι ευκαιρία για τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής της Αιγιάλειας που τους αρέσει το άθλημα του Motocross να έρθουν να δουν την προσπάθεια και τον τρόπο που το κάνουν οι συνομήλικοι τους .

Φέτος η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. κλείνει τα 20 χρόνια λειτουργίας της και πέραν των άλλων δραστηριοτήτων ασχολήθηκε πολύ με την εκπαίδευση παιδιών στο Άθλημα του Motocross.

Όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το Motocross στο Αίγιο αλλά και αρκετά, από άλλες περιοχές πέρασαν από την ακαδημία της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. , με αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας να είναι το “Motocross Training For Children” μια εκδήλωση μόνο για παιδιά.

Ρεκόρ συμμετοχών στην πρώτη φετινή εκδήλωση

Στις αρχές Ιουλίου έγινε η πρώτη εκδήλωση “Motocross Training For Children” του φετινού καλοκαιριού στην οποία είχαμε ρεκόρ συμμετοχών. Με την παρακάτω ανακοίνωση που εξέδωσε η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. ευχαριστεί όλους τους συντελεστές, τον δήμο Αιγιάλειας, τους χορηγούς, τους γονείς και όλα παιδιά του Σωματείου που κάθισαν και τις δυο μέρες κάτω από τον καυτό ήλιο για να βοηθήσουν τους μικρούς αθλητές.

“Όλοι στο Σωματείο είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι για αυτήν την εκδήλωση , μας δίνει ενέργεια χαρά και δύναμη το βλέμμα και το χαμόγελο των παιδιών για να συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Ευχαριστούμε λοιπόν, όλους όσους μας στηρίζουν με την συμμετοχή τους , απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια .

Ευχαριστούμε τον Μανώλη Σκύβαλο προπονητή μοτοσυκλέτας και Σπύρο Κοσμά για της συμβουλές τους προς τους μικρούς μας οδηγούς.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδιά του Σωματείου μας που καθίσαν και τις δυο μέρες κάτω από τον καυτό ήλιο για να βοηθήσουν του μικρούς μας φίλους.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αιγιάλειας για την βοήθεια και ειδικότερα τον κ. Τσερετζούλια Χρήστο. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, με πρώτον και πάνω από όλα τον κ.  Αναστασόπουλο Κώστα της ΚΡΙΝΟΣ Για την ανιδιοτελή βοήθεια του στα 20 χρόνια της Λέσχης. Τον μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης τον Κ. Κόντση Δημήτρη και τους χορηγούς Γενική Ταχυδρομική Αιγίου – κουρείο IL BARBIERE Βασίλης Τσεκούρας, Εταιρεία Metcon  Κωστόπουλος Παναγιώτης, τον Σπύρο Ρηγοπουλο ΜΕLODY sound and lights και τον φωτογράφο μας Βασίλη Μανουηλίδη”.

Φωτογραφίες: Βασίλης Μανουηλίδης


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr